Wellness

Wellness

Auzim zi de zi la televizor anuntul de interes national: "pentru sanatatea dumneavoastra, faceti miscare cel putin 30 de minute in fiecare zi", insa oare cati dintre noi il luam in seama cu adevarat?

Dincolo de faptul ca un stil de viata activ va ajuta sa va imbunatatiti aspectul fizic, ar trebui sa stiti faptul ca efectuarea zilnica de exercitii fizice fie cu ajutorul unor aparate pentru fitness, fie cu articole sportive pentru aerobic, acasa sau la sala, va ajuta din mult mai multe alte perspective:


1. Exercitiile fizice efectuate cu minge medicinala sau pe o saltea aerobic va imbunatateste flexibilitatea, va ajuta sa va ameliorati probleme mai vechi de sanatate si va da o stare de spirit mult mai buna, gratie eliberarii de endorfine care survine in timpul exercitiilor.

2. Pe langa imbunatatirea functiilor sistemului cardiovascular si respirator, exercitiile fizice cu articole sportive pentru aerobic va pot reduce colesterolul, pot reduce riscul aparitiei diabetului de tip 2, va pot intari sistemul imunitar si va pot diminua tensiunea daca aceasta are valori prea mari.

3. Veti fi mai flexibili, mai sanatosi, mai vioi, mai bine dispusi si veti avea mai multa energie pentru a duce la bun sfarsit tot ce intreprindeti. Tototdata, veti dormi mai bine si va veti simti mai bine in pielea dumneavoastra.


Daca cele spuse de noi nu v-au convins, va invitam sa le testati chiar astazi. Pe site-ul nostru veti gasi articole pentru aerobic si fitness  care va vor ajuta sa va mentineti sanatatea fizica si psihica.

Grid View:
Precomanda
Quickview

Accesoriu masaj picioare inSPORTline Ashiqua

(0)
61,90 LEI

Accesoriu masaj picioare inSPORTline AshiquaAccesoriul pentru masaj inSPORTline Ashiqua este un accesoriu practic pentru masarea picioarelor. La inceput este recomandat sa masati picioarele cu o miscare circulara usoara, sau presarea usoara a talpilor pe placa stand pe scaun, pentru alegerea presiunii optime asupra picioarelor. Pentru un masaj mai ..

Precomanda
Quickview

Accesoriu Masaj Picioare inSPORTline Peany

(0)
14,90 LEI

Accesoriu Masaj Picioare inSPORTline PeanyAccesoriul de masaj pentru picioare inSPORTline Peany este utilizat pentru a stimula punctele de acupresiune pe picioare. Stimularea acelor puncte ajută la susținerea sistemului imunitar, la îmbunătățirea circulației sângelui și la activarea terminațiilor nervoase și a zonelor care au un efect pozitiv asupr..

Precomanda
Quickview

Aparat Masaj Gat si Umeri inSPORTline Quebii

(0)
235,00 LEI

Aparat Masaj Gat si Umeri inSPORTline QuebiiAparatul de masaj pentru gât și umeri inSPORTline Quebii este perfect pentru relaxare în fața televizorului sau pentru calmarea mușchilor dureroși ai gâtului la locul de muncă sau oriunde altundeva. Gulerul este căptușit cu piele ecologică și plasă confortabilă. Cele două capete de masaj 24W oferă un masa..

Quickview

Aparat masaj inSPORTline C02

(0)
197,00 LEI

Aparat masaj inSPORTline C02Aparat masaj inSPORTline C02 este accesoriul ideal pentru masajul relaxant, în profunzime al întregului corp. Aparatul are 2 capete de masaj interschimbabile care iți dau posibilitatea să alegi tipul de masaj care ți se potrivește cel mai bine. Capul cu tepi lungi este potrivit pentru masajul în profunzime, pentru elimin..

Quickview

Banda elastica inSPORTline CF030.13

(0)
40,00 LEI

Banda elastica inSPORTline CF030.13Banda elastica inSPORTline CF030.13 este un accesoriu fitness cu multiple imbunatatiri.Poate fi folosita  pentru exercitii de tonifiere ,dar si pentru stretching. Prin intinderea si relaxarea benzii elastice,creste si scade rezistenta opusa,ajutand astfel la imbunatatirea coordonarii musculare,recuperarea dup..

Quickview

Banda elastica inSPORTline CF030.22

(0)
69,00 LEI

Banda elastica inSPORTline CF030.22Banda elastica inSPORTline CF030.22 este un accesoriu fitness cu multiple imbunatatiri. Poate fi folosita pentru exercitii de tonifiere dar si pentru stretching. Prin intinderea si relaxarea benzii elastice, creste si scade rezistenta opusa, ajutand astfel la imbunatatirea coordonarii musculare, recuperarea dupa a..

Precomanda
Quickview

Banda elastica inSPORTline CF030.44

(0)
137,00 LEI

Banda elastica inSPORTline CF030.44Banda elastica inSPORTline CF030.44 este un accesoriu fitness cu multiple imbunatatiri. Poate fi folosita pentru exercitii de tonifiere dar si pentru stretching. Prin intinderea si relaxarea benzii elastice creste si scade rezistenta opusa, ajutand astfel la imbunatatirea coordonarii musculare, recuperarea dupa ac..

Precomanda
Quickview

Banda elastica inSPORTline CF030.65

(0)
197,00 LEI

Banda elastica inSPORTline CF030.65Banda Elastica Fitness inSPORTline CF030.65 este o banda de rezistenta ideala pentru exercitii de tonifiere, dezvoltarea musculaturii, exercitii de stretching sau recuperare dupa accidentari. Banda rezistenta fitness inSPORTline are flexibilitate mare si este ideala pentru acasa sau pentru sala. Banda Elastica Fit..

Precomanda
Quickview

Banda elastica inSPORTline Hangu 32mm

(0)
107,00 LEI

Banda elastica inSPORTline Hangu 32mmBanda elastica inSPORTline Hangu 32mm este un accesoriu fitness cu multiple imbunatatiri. Poate fi folosita  pentru exercitii de tonifiere dar si pentru stretching. Prin intinderea si relaxarea benzii elastice creste si scade rezistenta opusa, ajutand astfel la imbunatatirea coordonarii musculare, recuperar..

Fara stoc
Quickview

Banda Kinesiologica pentru Genunchi inSPORTline NS-30

(0)
23,90 LEI

Banda Kinesiologica pentru Genunchi inSPORTline NS-30Banda Kinesiologică pentru Genunchi inSPORTline NS-30 este o bandă special concepută pentru a folosi pe genunchi. Taping-ul prezintă o soluție excelentă pentru toți cei care suferă de mușchi suprasolicitați, rigizi sau au dureri. Banda Kinesiologică pentru Genuchi inSPORTline NS-30 este fabricată..

Fara stoc
Quickview

Banda Kinesiologica pentru Spate inSPORTline NS-30

(0)
14,90 LEI

Banda Kinesiologica pentru Spate inSPORTline NS-30Banda Kinesiologică pentru Spate inSPORTline NS-30 este o bandă special concepută pentru a folosi pe spate. Taping-ul prezintă o soluție excelentă pentru toți cei care suferă de mușchi suprasolicitați, rigizi sau au dureri. Banda Kinesiologică pentru Spate inSPORTline NS-30 este fabricată dintr-un m..

Precomanda
Quickview

Banda Kinesiologica Pretaiata pentru Cot inSPORTline NS-30

(0)
18,90 LEI

Banda Kinesiologica Pretaiata pentru Cot inSPORTline NS-30Banda Kinesiologică Pretăiată pentru Cot inSPORTline NS-30 este o bandă special concepută pentru a folosi pe cot. Taping-ul prezintă o soluție excelentă pentru toți cei care suferă de mușchi suprasolicitați, rigizi sau au dureri. Banda Kinesiologică Pretăiată pentru Cot inSPORTline NS-30 est..

Quickview

Bara pentru Masaj inSPORTline MB02A 36 cm

(0)
29,90 LEI

Bara pentru Masaj inSPORTline MB02A 36 cmBara pentru masaj inSPORTline MB02A 36 cm este format din 5 role de masaj care vă ajută să vă detensionați mușchii și să vă îmbunătățească circulația sângelui. De asemenea, servește ca o modalitate excelentă de a alina durerile articulare și de a stimula circulația sângelui și a sistemului limfatic aproape o..

Quickview

Baton Oscilant inSPORTline Strong

(0)
55,00 LEI

Baton Oscilant inSPORTline StrongBatonul Oscilant inSPORTline Strong este un accesoriu simplu, dar extrem de eficient, care vă ajută să consolidați mușchii din jurul coloanei vertebrale. Folosirea frecventă a Batonului Oscilant inSPORTline Strong poate ajuta la ameliorarea durerilor de spate și la întărirea mușchilor pelvieni, a mușchilor abdominal..

Fara stoc
Quickview

Benzi Kinesiologice inSPORTline NS-30

(0)
10,00 LEI

Benzi Kinesiologice inSPORTline NS-30Benzile Kinesiologice inSPORTline NS-30 au o lungime de 25 cm și sunt concepute pentru a folosi pe brațe și picioare. Taping-ul prezintă o soluție excelentă pentru toți cei care suferă de mușchi suprasolicitați, rigizi sau au dureri. Benzile kinesiologice inSPORTline NS-30 sunt fabricate dintr-un material extrem..

Livrare in 2 - 3 zile
Quickview

Bratara Energetica inSPORTline Argonis

(0)
45,90 LEI

Bratara Energetica inSPORTline ArgonisBrățara Energetică inSPORTline Argonis este o brățară frumoasă, elegantă, dintr-o combinație interesantă de pietre naturale. Se compune din perle de onix, jasp și hematit - toate aceste minerale sunt puternice din punct de vedere energetic. Onixul este considerat a fi o piatră puternică, protectoare, care ajută..

Quickview

Bratara Energetica inSPORTline Erebor

(0)
46,00 LEI

Bratara Energetica inSPORTline EreborBrățara Energetică inSPORTline Erebor este o brățară de lux realizată din pietre puternice din punct de vedere energetic. Combinația de obsidian fulger de nea, onix și hematit nu numai că arată bine, dar este eficientă. Obsidianul vă ajută să faceți față emoțiilor negative și stresului mental, în timp ce onixul ..

Quickview

Bratara Energetica inSPORTline Ikaris

(0)
55,00 LEI

Bratara Energetica inSPORTline IkarisBrățara energetică inSPORTline Ikaris aduce energia armonioasă a agatei în viața ta de zi cu zi. Cunoscute pentru aspectul lor transparent și strălucitor, mărgelele de agate arată de parcă ar fi confecționate din sticlă. Semnul distinctiv al Agatei sunt dungile sale concentrice frumoase. Prin urmare, textura fie..

Quickview

Bratara Energetica inSPORTline Lunarys

(0)
48,00 LEI

Bratara Energetica inSPORTline LunarysBrățara Energetică inSPORTline Lunarys este o brățară elegantă, cu mărgele de piatra lunii, agate și hematit, care creează un design interesant. Piatra lunii (moonstone) a fost întotdeauna învăluită de mister. Se datorează în principal strălucirii sale argintii, care arată ca reflectarea luminii lunii. Aceste t..

Fara stoc
Quickview

Bratara Energetica inSPORTline Tartarus

(0)
45,90 LEI

Bratara Energetica inSPORTline TartarusRealizată din pietre naturale, Brățara Energetică inSPORTline Tartarus este un accesoriu modern care nu numai că arată excelent, dar și radiază energie din Pământ. Combinația puternică de piatră vulcanică și hematit de argint vă va ajuta să restabiliți echilibrul interior și să vă liniștiți mintea. Mai mult, a..

Afişare 1 - 20 din 81 (5 pagini)