Sport-Mag

Grid View:
Precomanda
Quickview

Accesoriu masaj picioare inSPORTline Ashiqua

(0)
61,90 LEI

Accesoriu masaj picioare inSPORTline AshiquaAccesoriul pentru masaj inSPORTline Ashiqua este un accesoriu practic pentru masarea picioarelor. La inceput este recomandat sa masati picioarele cu o miscare circulara usoara, sau presarea usoara a talpilor pe placa stand pe scaun, pentru alegerea presiunii optime asupra picioarelor. Pentru un masaj mai ..

Quickview

Accesoriu Masaj Picioare inSPORTline Peany

(0)
14,90 LEI

Accesoriu Masaj Picioare inSPORTline PeanyAccesoriul de masaj pentru picioare inSPORTline Peany este utilizat pentru a stimula punctele de acupresiune pe picioare. Stimularea acelor puncte ajută la susținerea sistemului imunitar, la îmbunătățirea circulației sângelui și la activarea terminațiilor nervoase și a zonelor care au un efect pozitiv asupr..

Quickview

Aparat Masaj Gat si Umeri inSPORTline Quebii

(0)
235,00 LEI

Aparat Masaj Gat si Umeri inSPORTline QuebiiAparatul de masaj pentru gât și umeri inSPORTline Quebii este perfect pentru relaxare în fața televizorului sau pentru calmarea mușchilor dureroși ai gâtului la locul de muncă sau oriunde altundeva. Gulerul este căptușit cu piele ecologică și plasă confortabilă. Cele două capete de masaj 24W oferă un masa..

Quickview

Aparat masaj inSPORTline C02

(0)
197,00 LEI

Aparat masaj inSPORTline C02Aparat masaj inSPORTline C02 este accesoriul ideal pentru masajul relaxant, în profunzime al întregului corp. Aparatul are 2 capete de masaj interschimbabile care iți dau posibilitatea să alegi tipul de masaj care ți se potrivește cel mai bine. Capul cu tepi lungi este potrivit pentru masajul în profunzime, pentru elimin..

Quickview

Banda elastica inSPORTline CF030.13

(0)
40,00 LEI

Banda elastica inSPORTline CF030.13Banda elastica inSPORTline CF030.13 este un accesoriu fitness cu multiple imbunatatiri.Poate fi folosita  pentru exercitii de tonifiere ,dar si pentru stretching. Prin intinderea si relaxarea benzii elastice,creste si scade rezistenta opusa,ajutand astfel la imbunatatirea coordonarii musculare,recuperarea dup..

Quickview

Banda elastica inSPORTline CF030.22

(0)
69,00 LEI

Banda elastica inSPORTline CF030.22Banda elastica inSPORTline CF030.22 este un accesoriu fitness cu multiple imbunatatiri. Poate fi folosita pentru exercitii de tonifiere dar si pentru stretching. Prin intinderea si relaxarea benzii elastice, creste si scade rezistenta opusa, ajutand astfel la imbunatatirea coordonarii musculare, recuperarea dupa a..

Quickview

Banda elastica inSPORTline CF030.44

(0)
137,00 LEI

Banda elastica inSPORTline CF030.44Banda elastica inSPORTline CF030.44 este un accesoriu fitness cu multiple imbunatatiri. Poate fi folosita pentru exercitii de tonifiere dar si pentru stretching. Prin intinderea si relaxarea benzii elastice creste si scade rezistenta opusa, ajutand astfel la imbunatatirea coordonarii musculare, recuperarea dupa ac..

Quickview

Banda elastica inSPORTline CF030.65

(0)
197,00 LEI

Banda elastica inSPORTline CF030.65Banda Elastica Fitness inSPORTline CF030.65 este o banda de rezistenta ideala pentru exercitii de tonifiere, dezvoltarea musculaturii, exercitii de stretching sau recuperare dupa accidentari. Banda rezistenta fitness inSPORTline are flexibilitate mare si este ideala pentru acasa sau pentru sala. Banda Elastica Fit..

Quickview

Banda elastica inSPORTline Hangu 32mm

(0)
107,00 LEI

Banda elastica inSPORTline Hangu 32mmBanda elastica inSPORTline Hangu 32mm este un accesoriu fitness cu multiple imbunatatiri. Poate fi folosita  pentru exercitii de tonifiere dar si pentru stretching. Prin intinderea si relaxarea benzii elastice creste si scade rezistenta opusa, ajutand astfel la imbunatatirea coordonarii musculare, recuperar..

Fara stoc
Quickview

Banda Kinesiologica pentru Genunchi inSPORTline NS-30

(0)
23,90 LEI

Banda Kinesiologica pentru Genunchi inSPORTline NS-30Banda Kinesiologică pentru Genunchi inSPORTline NS-30 este o bandă special concepută pentru a folosi pe genunchi. Taping-ul prezintă o soluție excelentă pentru toți cei care suferă de mușchi suprasolicitați, rigizi sau au dureri. Banda Kinesiologică pentru Genuchi inSPORTline NS-30 este fabricată..

Fara stoc
Quickview

Banda Kinesiologica pentru Spate inSPORTline NS-30

(0)
14,90 LEI

Banda Kinesiologica pentru Spate inSPORTline NS-30Banda Kinesiologică pentru Spate inSPORTline NS-30 este o bandă special concepută pentru a folosi pe spate. Taping-ul prezintă o soluție excelentă pentru toți cei care suferă de mușchi suprasolicitați, rigizi sau au dureri. Banda Kinesiologică pentru Spate inSPORTline NS-30 este fabricată dintr-un m..

Quickview

Banda Kinesiologica Pretaiata pentru Cot inSPORTline NS-30

(0)
18,90 LEI

Banda Kinesiologica Pretaiata pentru Cot inSPORTline NS-30Banda Kinesiologică Pretăiată pentru Cot inSPORTline NS-30 este o bandă special concepută pentru a folosi pe cot. Taping-ul prezintă o soluție excelentă pentru toți cei care suferă de mușchi suprasolicitați, rigizi sau au dureri. Banda Kinesiologică Pretăiată pentru Cot inSPORTline NS-30 est..

Quickview

Bandaj Elastic inSPORTline Lana Medicale 8 x 150 cm

(0)
29,00 LEI

Bandaj Elastic inSPORTline Lana Medicale 8 x 150 cmBandajul elastic inSPORTline Lana Medicale 8 x 150 cm este o piesă universală de echipament medical folosită pentru tratarea entorselor și luxațiilor musculare. Oferă suport și compresie părților rănite. Dimensiunile sale îl fac potrivit pentru mai multe părți ale corpului. Acesta ajută la ameliora..

Quickview

Bandaj Magnetic inSPORTline pentru Cot

(0)
118,00 LEI

Bandaj Magnetic inSPORTline pentru CotBandajul pentru cot inSPORTline este realizat din fibră de bambus-carbon, și ajută la îmbunătățirea circulației sângelui, la reducerea tensiunii din zona susținută în timpul antrenamentului. Fibra de carbon-bambus are proprietăți de termoreglare, se usucă rapid și este rezistentă la mirosurile neplăcute. Bandaj..

Precomanda
Quickview

Bandaj Magnetic inSPORTline pentru Genunchi

(0)
237,00 LEI

Bandaj Magnetic inSPORTline pentru GenunchiBandajul pentru genunchi inSPORTline este realizat din fibră de bambus-carbon, și ajută la îmbunătățirea circulației sângelui, la reducerea tensiunii din zona susținută în timpul antrenamentului. Fibra de carbon-bambus are proprietăți de termoreglare, se usucă rapid și este rezistentă la mirosurile neplăcu..

Quickview

Bandaj Magnetic inSPORTline pentru Glezna

(0)
97,00 LEI

Bandaj Magnetic inSPORTline pentru GleznaBandajul pentru gleznă inSPORTline este realizat din fibră de bambus-carbon, și ajută la îmbunătățirea circulației sângelui, la reducerea tensiunii din zona susținută în timpul antrenamentului. Fibra de carbon-bambus are proprietăți de termoreglare, se usucă rapid și este rezistentă la mirosurile neplăcute. ..

Quickview

Bandaj Magnetic inSPORTline pentru Incheietura

(0)
85,00 LEI

Bandaj Magnetic inSPORTline pentru IncheieturaBandajul magnetic inSPORTline pentru încheietură este realizat din fibră de bambus-carbon, cu germaniu. Ajută la îmbunătățirea circulației sângelui, la reducerea tensiunii din zona susținută în timpul antrenamentului. Fibra de carbon-bambus are proprietăți de termoreglare, se usucă rapid și este reziste..

Precomanda
Quickview

Bandaj magnetic U-care pentru cot

(0)
94,00 LEI

Bandaj magnetic U-care pentru cotBandajul pentru cot este fabricat din fibra de bambus si ajuta la imbuatatirea circulatiei sângelui și ameliorarea presiunii din zona bandajata în timpul antrenamentului. Fibra de bambus are functia de termoreglare, se usuca rapid si este rezistenta la mirosuri neplacute . Bandajul este fabricat din material țesut d..

Fara stoc
Quickview

Bandaj magnetic U-care pentru glezna

(0)
67,00 LEI

Bandaj magnetic U-care pentru gleznaBandajul pentru glezna este fabricat din fibra de bambus de carbon care emite raze infraroșii imbunatatind circulația sângelui și ameliorează presiunea pe zona în timpul sportului. Bambus fibra de carbon are functia de termoreglare excelenta, se usuca rapid si este rezistent la mirosuri neplacute . Bandajul este ..

Quickview

Bara pentru Masaj inSPORTline MB02A 36 cm

(0)
29,90 LEI

Bara pentru Masaj inSPORTline MB02A 36 cmBara pentru masaj inSPORTline MB02A 36 cm este format din 5 role de masaj care vă ajută să vă detensionați mușchii și să vă îmbunătățească circulația sângelui. De asemenea, servește ca o modalitate excelentă de a alina durerile articulare și de a stimula circulația sângelui și a sistemului limfatic aproape o..

Afişare 1 - 20 din 93 (5 pagini)