Ortopedix

Grid View:
Quickview

Baston cu scaun pliabil (3 picioare)

(0)
50,00 LEI

Baston cu scaun pliabil (3 picioare)- Baston ortopedic cu 3 picioare dotat cu scaun pliabil. Bastonul este confectionat din otel cromat iar scaunul pliabil din PVC.- Culoare: Gri.- Dimensiuni: 85 x 26 x 40 cm.- Inaltime: 84 cm.- Realizat din: Otel cromat...

Quickview

Baston pliabil maner in T

(0)
28,00 LEI

Baston pliabil maner in T- Baston pliabil din aluminiu cu maner in T, reglabil pe inaltime, segmentele conice la imbinare asigura o stabilitate mare, usor de pliat, husa din plastic pentru pastrare. - Greutate maxima sustinuta: 100 kg- Ajustabil in inaltime de la 78 la 88 cm..

Fara stoc
Quickview

Baston reglabil aluminiu cu maner T

(0)
27,00 LEI

Baston reglabil aluminiu cu maner in T- Baston reglabil din aluminiu cu maner in T, inaltime ajustabila, prevazut cu pufar antialunecare. - Greutate maxima sustinuta: 100 kg- Ajustabil in inaltime de la 72 la 94 cm..

Quickview

Baston reglabil cu maner in T si snur prindere

(0)
28,00 LEI

Baston reglabil cu maner in T si snur prindere- Baston reglabil din aluminiu cu maner in T si snur de prindere pe incheietura, inaltime ajustabila, prevazut cu pufar antialunecare. - Greutate maxima sustinuta: 100 kg- Ajustabil in inaltime: de la 76 la 86 cm..

Quickview

Baston reglabil maner (lemn) in T

(0)
27,00 LEI

Baston reglabil maner (lemn) in T - FS929L- Baston reglabil din aluminiu cu maner in T din plasticsi inel, inaltime ajustabila, prevazut cu pufar antialunecare. - Greutate maxima sustinuta: 100 kg.- Ajustabil in inaltime: de la 72 la 94 cm...

Quickview

Baston tetrapod cu baza mica reglabila in inaltime si maner in T

(0)
32,00 LEI

Baston tetrapod cu baza mica reglabila in inaltime si maner in T- Baston ortopedic tetrapod cu baza mica reglabila in inaltime cu maner in T cu 4 picioare, realizat din otel cromat, pufere din cauciuc antiderapante, design anatomic cu maner in T.- Greutate maxima sustinuta: 110 kg.- Culoare: Gri.- Realizat din: Otel cromat.- Ajustabil in inaltime d..

Quickview

Baston tetrapod reglabil in inaltime cu maner in T

(0)
32,00 LEI

Baston tetrapod reglabil in inaltime cu maner in T- Baston ortopedic tetrapod reglabil in inaltime cu maner in T cu 4 picioare, realizat din otel cromat, pufere din cauciuc antiderapante, design anatomic cu maner in T.- Greutate maxima sustinuta: 110 kg- Realizat din: Otel cromat - Ajustabil in inaltime de la 75 la 97 cm..

Quickview

Baston tripod, reglabil in inaltime, cu maner in T

(0)
32,00 LEI

Baston tripod, reglabil in inaltime, cu maner in T- Baston ortopedic tripod reglabil in inaltime, cu 3 picioare, realizat din otel cromat, design anatomic cu maner in T, pufere din cauciuc antiderapante.- Greutate maxima sustinuta: 110 kg.- Culoare: Gri.- Realizat din: Otel cromat.- Ajustabil in inaltime de la 75 la 97 cm...

Quickview

Cadru de mers cu doua functii

(0)
155,00 LEI

Cadru de mers cu doua functii-Cadru de mers realizat din aluminiu inoxidabil, transformabil din cadru de mers fix in cadru de mers cu miscare pas cu pas, manere si pufere de cauciuc moi si sigure, mecanism de pliere frontal. - Cadru realizat din aluminiu anodizat.- Greutate maxima sustinuta: 130 kg.- Culoare argintiu.Ajustabil in inaltime: 80 ..

Quickview

Cadru de mers fix

(0)
110,00 LEI

Cadru de mers fix- Cadru de mers fix realizat din tub de aluminiu anodizat diametru 22 mm, ajustabil in inaltime, cu manere si pufere de cauciuc moi si sigure. - Cadru realizat din: aluminiu anodizat.- Greutate maxima sustinuta: 130 kg.- Culoare: argintiu.- Ajustabil in inaltimede la 75 la 85 cm, la fiecare 2,5 cm.- Forma trapez, 60 x 44 x 38 ..

Quickview

Cadru de mers pliabil

(0)
160,00 LEI

Cadru de mers pliabil- Cadru de mers realizat din tub de aluminiu anodizat, ajustabil in inaltime, manere si pufere de cauciuc moi si sigure, mecanism de pliere frontal, fiecare laterala se pliaza in parte prin apasarea unui mecanism situat pe partea superioara a cadrului. - Cadru realizat din aluminiu anodizat.- Greutate maxima sustinuta130 k..

Quickview

Carja cu sprijin pe cot

(0)
37,00 LEI

Carja cu sprijin pe cot- Carja anatomica cu sprijin pe cot din aluminiu anodizat, reglabila in inaltime, cu maner antialunecare, confortabila si sigura in folosire, pufere din cauciuc antiderapante, dotata cu ochi de pisica, usor de reglat cu ajutorul unui inel pe tija de reglare. - Se livreaza la bucata.- Cadru realizat din aluminiu.- Greutat..

Quickview

Carja cu sprijin subaxilar

(0)
40,00 LEI

Carja cu sprijin subaxilar- Carja cu sprijin subaxilar din aluminiu usor, anodizat, reglabila in inaltime, cu maner sprijin antialunecare din spuma poliuretanica densa, confortabila si sigura in folosire, pufere din cauciuc antiderapante. - Marimea M are o inaltime reglabila de la 116 la 136 cm.- Marimea L are o inaltime reglabila de la 128 la..

Quickview

Scaun WC de camera 4 in 1, aluminiu

(0)
195,00 LEI

Scaun WC de camera 4 in 1, aluminiu- Scaun WC de camera realizat pe cadru din aluminiu, picioare reglabile in inaltime, colac confortabil din plastic si galeata din plastic cu capac detasabila, manere si pufere cauciuc moi si sigure. - Functia 4 in 1: functie WC, scaun de camera, scaun de siguranta, scaun de dus.- Greutate maxima sustinuta: 10..

Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)