Talonete

Talonete

Grid View:
Quickview

Inaltator cu sustinator medial si lateral din silicon

(0)
98,00 LEI

Inaltator cu sustinator medial si lateral din silicon- Este conceput pentru a fi utilizat in arc medial sau lateral, in functie de problema intalnita.- Materialul din silicon este moale si neted, se muleaza pe conturul piciorului, fara sa alunece, iar dupa purtat revine la forma sa initiala.- Produsul se livreaza in pereche.- Prevazut cu banda auto..

Quickview

Separator degete picioare

(0)
20,00 LEI

Separator degete picioare- Este conceput pentru pozitionarea corecta a degetelor de la picioare in pantofi si pentru evitarea suprapunerii lor.- Consistenta si elasticitatea materialului din care sunt confectionate permite sa se potriveasca la toate degetele de la picioare, fara a provoca disconfort.- Material: silicon moale.- Se livreaza 2 buc per..

Quickview

Sustinator spuma calcai

(0)
45,00 LEI

Sustinator spuma calcai- Produsul, avand un decupaj detasabil in partea centrala, este conceput pentru: tratament in caz de pinten calcaneu sau alte afectiuni ale calcaiului, previne sau amelioreaza durerea calcaiului.- Material: spuma de 1 cm captusita cu piele artificiala.- Decupaj detasabil in partea centrala.- Produsul se livreaza in pereche.- ..

Precomanda
Quickview

Sustinatori plantari din pluta acoperita cu piele artificiala

(0)
89,00 LEI

Sustinatori plantari din pluta acoperita cu piele artificiala- Ofera un suport ideal pe arcul longitudinal si transversal al talpii piciorului.- Material: pluta acoperita cu piele artificiala.- Produsul se livreaza in pereche.- Recomandat pentru a sustine talpa pe arcul longitudinal si transversal, corectarea dezechilibrelor valgus/varus, corectare..

Precomanda
Quickview

Taloneta arcada

(0)
45,00 LEI

Taloneta arcada- Ofera piciorului plat un suport optim pe arcada longitudinala.- Se livreaza 2 buc pereche.Recomandata pentru sprijinirea piciorului plat...

Precomanda
Quickview

Taloneta calcai antialunecare

(0)
64,00 LEI

Taloneta calcai antialunecare- Are o suprafata lipicioasa impotriva alunecarii, decupaj in zona calcaiului.- Se livreaza 2 buc/pachet (stg/dr).- Material: silicon moale.- Recomandata in tratamentul pintenului calcanean, nu permite dezvoltarea bacteriilor si are aderenta la incaltaminte.Marimi:S: 35-37 M: 38-40 L: 41-44 XL: 44-46 ..

Quickview

Taloneta calcai din silicon Premium

(0)
54,00 LEI

Taloneta calcai din silicon Premium- Ofera un sprijin anatomic talpii piciorului.- Marginea exterioara este mai proeminenta.- Se livreaza 2 buc/pachet (stg/dr).- Material: silicon moale.- Recomandata pentru a oferi un suport anatomic si distributie uniforma a presiunii pe talpa, este moale si neted ca si propria piele si este foarte placut la purta..

Quickview

Taloneta calcai insertii de densitati diferite silicon

(0)
66,00 LEI

Taloneta calcai insertii de densitati diferite silicon- Prevazuta cu trei tipuri de insertii de densitati diferite, acest material cu vasco-elasticitate ridicata este bine tolerat la nivelul pielii.- In timpul tratamentului, insertiile vor fi inlocuite in conformitate cu procesul de tratare.- Se livreaza 2 buc/pachet (stg/dr).- Material: silicon mo..

Quickview

Taloneta metatarsal silicon

(0)
39,00 LEI

Taloneta metatarsal silicon- Ofera un sprijin reconfortant si moale in afectiunile biomecanice ale oaselor metatarsiene. - Pentru protectia talpii. - Diminueaza senzatiile neplacute din timpul mersului. - Previne aparitia calusurilor si bataturilor. - Realizata din silicon, cu gel foarte moale si flexibil...

Quickview

Taloneta plantara 3/4 suport otel

(0)
94,00 LEI

Taloneta plantara 3/4 suport otel- Este conceputa pentru a oferi un suport ferm in caz de picior plat sau picior scobit, datorita curburii din otel.- Partea metalica este imbracata in piele.- Material: suport din otel si captuseala din piele.- Produsul se livreaza in pereche.Recomandata pentru picior plat si picior scobit...

Quickview

Taloneta plantara din silicon

(0)
64,00 LEI

Taloneta plantara din silicon- Permite o distributie uniforma a presiunii.- Se livreaza 2 buc/pachet (stg/dr).- Material: silicon moale.- Recomandata pentru a oferi un suport anatomic si distributie uniforma a presiunii pe talpa, este moale si neted ca si propria piele si este foarte placut la purtat. Este rezistent si este recomandat pentru mai mu..

Quickview

Taloneta plantara integrala din piele

(0)
109,00 LEI

Taloneta plantara integrala din piele- Partea metalica este imbracata in piele.- Material: suport din otel si captuseala din piele.- Produsul se livreaza in pereche.- Recomandata pentru a sustine talpa pe arcul longitudinal si transversal, corectarea dezechilibrelor valgus/varus, corectarea deformarii talpii, dezvoltarea unui mers corect, ofera un ..

Quickview

Taloneta plantara integrala din silicon cu suport

(0)
99,00 LEI

Taloneta plantara integrala din silicon cu suport- Spre deosebire de modelul ARF01, acest model ARF01Y are o bolta plantara mai inalta.- Permite o distributie uniforma a presiunii.- Se livreaza 2 buc/pachet (stg/dr).- Material: silicon moale- Recomandata pentru a oferi un suport anatomic si distributie uniforma a presiunii pe talpa. Este moale si n..

Precomanda
Quickview

Taloneta plantara integrala din silicon Premium

(0)
74,00 LEI

Taloneta plantara integrala din silicon Premium- Are un efect relaxant si reconfortant.- Se livreaza 2 buc/pachet (stg/dr).- Material: silicon moale.- Recomandata pentru a oferi un suport anatomic si distributie uniforma a presiunii pe talpa, este moale si neted ca si propria piele si este foarte placut la purtat. Este rezistent si este recomandat ..

Quickview

Talonete talpa deformata

(0)
245,00 LEI

Talonete talpa deformata- Asigura un control mai bun al mersului.- Se livreaza 2 buc/pachet (stg/dr).- Recomandate in cazul deformitatii flexibile a talpii piciorului.Pentru a comanda marimea potrivita se verifica marimea la pantofi...

Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)