Cervicale

Cervicale

 Ortezele pentru regiunea cervicala sunt dispozitive medicale care imobilizeaza zona gatului, in urma unui traumatism brusc de tipul intindere, entorsa sau luxatie cervicala, a unui traumatism minor prin hiperflexie-hiperextensie, unei operatii de torticolis, unei interventii chirurgicale la nivelul coloanei vertebrale.

Grid View:
Quickview

Guler cervical moale

(0)
27,50 LEI

Guler cervical moale- Utilizarea acestui produs are scopul de a limita miscarile gatului pentru a reduce durerile moderate din aceasta zona.- Sistem de inchidere: cu banda velcro (scai).- Fabricat din burete moale acoperit cu o husa protectoare din bumbac pentru igienizare mai buna.Recomandat pentru dureri in zona cervicala precum: dureri musculare..

Quickview

Guler cervical Nelson

(0)
27,50 LEI

Guler cervical Nelson- Utilizarea acestui produs are scopul de a limita miscarile gatului pentru a reduce durerile moderate din aceasta zona.- Sistem de inchidere: cu banda velcro (scai).- Fabricat din spuma polietilenica.Recomandat pentru dureri in zona cervicala precum: dureri musculare cervicale, osteoartrita cervicala, hernie de disc cervicala...

Quickview

Guler cervical Philadelphia

(0)
89,00 LEI

Guler cervical Philadelphia- Produsul a fost conceput pentru a oferi o stabilitate mai mare decat gulerele din burete sau Nelson.- Restrictioneaza mobilitatea coloanei cervicale (flexia, extensia si rotatia), favorizand procesul de recuperare.- Se utilizeaza in cazul unui traumatism de gat sau hernie de disc cervicala.- Fabricat din spuma polietile..

Quickview

Guler cervical rigid cu suport barbie

(0)
64,00 LEI

Guler cervical rigid cu suport barbie- Produsul limiteaza miscarile gatului ca urmare a traumelor cervicale si a herniei de disc cervicala.- Sistem de inchidere: cu banda velcro (scai).- Fabricat din material PVC tivit cu piele artificiala.Recomandat: pacientilor care au suferit traume cervicale, hernie de disc cervicala...

Quickview

Guler cervical rigid fara suport barbie

(0)
49,50 LEI

Guler cervical rigid fara suport barbie- Produsul limiteaza miscarile gatului ca urmare a traumelor cervicale si a herniei de disc cervicala.- Inaltime reglabila.- Sistem de inchidere: cu banda velcro (scai).- Material: PVC tivit cu piele artificiala.Recomandat pacientilor care au suferit traume cervicale, hernie de disc cervicala...

Precomanda
Quickview

Guler cervical traheostomie Philadelphia

(0)
89,00 LEI

Guler cervical traheostomie Philadelphia- Restrictioneaza mobilitatea coloanei cervicale (flexia, extensia si rotatia) favorizand procesul de recuperare.- Sistem de inchidere: cu banda velcro (scai).- Fabricat din spuma polietilenica.- Inaltime: fixa.- Model: cu orificiu traheal.Recomandat pentru dureri in zona cervicala precum: dureri musculare ce..

Quickview

Guler model rama din spuma

(0)
245,00 LEI

Guler model rama din spuma- Usor de aplicat, datorita structurii sale flexibile in forma de rama.- Spuma din jurul gatului ofera un confort maxim.- Structura deschisa permite ventilarea naturala, fiind antiperspirant.- Indicat in sustinerea mandibulei.- Sistem de prindere: benzi din tesaturi elastice.- Acesta este fabricat din rama de aluminiu capt..

Quickview

Orteza cervico-toracica Minerva

(0)
380,00 LEI

Orteza cervico-toracica Minerva- Permite pozitionarea naturala a coloanei vertebrale in flexie / extensie sau pozitia naturala.- Datorita structurii sale deschise, este antiperspirant si ofera o ventilare naturala eficienta.- Structura sa toraco-cervicala ofera o stabilizare puternica.- Sistem de inchidere: cu banda velcro.- Material: benzi din tes..

Quickview

Orteza Cervico-toracica posturex

(0)
57,00 LEI

Orteza Cervico-toracica posturex- Aceasta orteza este recomandata pentru corectarea pozitiilor vicioase ale coloanei dorsale, dureri cronice de spate, pentru prevenirea sau reducerea cifozei usoare, corectarea tinutei vicioase, in cazul musculaturii slabite a spatelui si a umerilor.- Ajuta la stimularea senzatiei de postura corecta a coloanei torac..

Precomanda
Quickview

Perna cu gel incorporat

(0)
355,00 LEI

Perna cu gel incorporat- Aceasta perna se asemana cu modelul ARVP01 ca si compozitie.- Diferenta consta in faptul ca perna ARVP04 are un strat de gel incorporat pe suprafata, pentru a oferi o prospetime rece in zona cervicala.- Durata medie de utilizare: 12 luni.- Material: 100% materiale vascoelastice, accoperita cu husa cu fermoar, gel incorporat..

Quickview

Perna vascoelastica

(0)
79,00 LEI

Perna vascoelastica- Acest produs a fost conceput pentru a oferi un confort si suport optim in timpul calatoriilor.- Este acoperita cu un material usor de ingrijit si de curatat.- Material: 100% materiale vascoelastice, accoperita cu husa cu fermoar.Ofera un confort si suport optim in timpul calatoriilor...

Quickview

Perna vascoelastica compacta

(0)
159,00 LEI

Perna vascoelastica compacta- Acest produs are o forma anatomica pentru a oferi un confort si suport optim.- Este acoperita cu un material usor de ingrijit si de curatat.- Material: 100% materiale vascoelastice, accoperita cu husa cu fermoar.Ofera un confort si suport optim...

Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)