Glezniere

Glezniere

Grid View:
Quickview

Bandaj Magnetic inSPORTline pentru Glezna

(0)
97,00 LEI

Bandaj Magnetic inSPORTline pentru GleznaBandajul pentru gleznă inSPORTline este realizat din fibră de bambus-carbon, și ajută la îmbunătățirea circulației sângelui, la reducerea tensiunii din zona susținută în timpul antrenamentului. Fibra de carbon-bambus are proprietăți de termoreglare, se usucă rapid și este rezistentă la mirosurile neplăcute. ..

Fara stoc
Quickview

Bandaj magnetic U-care pentru glezna

(0)
67,00 LEI

Bandaj magnetic U-care pentru gleznaBandajul pentru glezna este fabricat din fibra de bambus de carbon care emite raze infraroșii imbunatatind circulația sângelui și ameliorează presiunea pe zona în timpul sportului. Bambus fibra de carbon are functia de termoreglare excelenta, se usuca rapid si este rezistent la mirosuri neplacute . Bandajul este ..

Fara stoc
Quickview

Glezniera cu fibra de bambus

(0)
17,49 LEI

Glezniera cu fibra de bambusGlezniera elastica- Ofera o compresie foarte buna la nivelul articulatiei;- Are un design anatomic iar materialul extrem de confortabil,  permite pielii sa respire;- Poate fi utilizata pentru o perioada indelungata de timp;- Ortoza este fabricata din material flexibil, respirabil, realizata in principal din fibra de..

Precomanda
Quickview

Glezniera cu fibra din elastan

(0)
8,90 LEI

Glezniera cu fibra din elastan- Ofera o compresie foarte buna la nivelul articulatiei gleznei;- Are un design anatomic iar materialul extrem de confortabil  permite pielii sa respire;- Poate fi utilizata pentru un termen lung;- Material textile elastic ,componenta:- spandex;                    ..

Quickview

Glezniera cu suport plastic pentru imobilizare cu gel

(0)
179,00 LEI

Glezniera cu suport plastic pentru imobilizare cu gel- Partile laterale care imbraca glezna sunt confectionate din material plastic captusit in interior cu burete, pentru a asigura o stabilitate si un confort maxim.- Material: plastic, inchidere cu banda velcro (scai).- Invelisul exterior din material plastic.- Compresa cu gel cald/rece inclusa.- R..

Quickview

Glezniera fixa suport plastic

(0)
184,00 LEI

Glezniera fixa suport plastic- Glezniera este conceputa pentru pozitia de repaus a piciorului si a gleznei la diferite inaltimi.- Material: poliuretan, captusala detasabila din plus, benzi elastice, inchidere cu banda velcro (scai).- Recomandata pentru paralizia nervului popliteu sciatic, are rolul de a stabiliza glezna, paralizii SPE, stadii postr..

Quickview

Glezniera imobilizare

(0)
108,00 LEI

Glezniera imobilizare- Este confectionata din poliuretan pentru o mai mare durabilitate, si este prevazuta cu benzi de fixare cu pernite din burete imbracat în tricot, pentru un confort maxim.- Material: poliuretan, pernite din burete imbracat în tricot, inchidere cu banda velcro (scai).- Recomandata pentru mentinerea piciorului in pozitie function..

Quickview

Glezniera inchidere velcro

(0)
48,00 LEI

Glezniera inchidere velcro- Glezniera este conceputa pentru a sustine glezna in cazul unei entorse usoare. Aplica o compresie constanta asupra gleznei pentru a indeparta edemele.- Este realizata din neopren perforat, care permite pielii sa respire, reducand transpiratia, si in acelasi timp mentine temperatura corpului. Bandajul elastic furnizat con..

Quickview

Glezniera protectie maleola din silicon

(0)
56,00 LEI

Glezniera protectie maleola din silicon- Este realizata din neopren perforat, care permite pielii sa respire, reducand transpiratia si in acelasi timp mentine temperatura corpului.- Bandajul elastic furnizat confera un suport suplimentar gleznei. Insertiile laterale din silicon sunt confortabile in utilizare.- Modelul se trage pe picior.- Material:..

Quickview

Glezniera protectie maleola din silicon cu fermoar

(0)
56,00 LEI

Glezniera protectie maleola din silicon cu fermoar- Este realizata din neopren perforat, care permite pielii sa respire, reducand transpiratia, si in acelasi timp mentine temperatura corpului.- Bandajul elastic furnizat confera un suport suplimentar gleznei. Insertiile laterale din silicon sunt confortabile in utilizare.- Modelul se trage pe picior..

Quickview

Glezniera stabilizare ligamente

(0)
74,00 LEI

Glezniera stabilizare ligamente- Este realizata din neopren perforat, care permite pielii sa respire, reducand transpiratia si in acelasi timp mentine temperatura corpului.- Bandajul elastic furnizat confera un suport suplimentar gleznei.- Stabilizatoarele laterale rigide din plastic confera un suport solid pentru zona maleolei.- Material: neopren ..

Quickview

Glezniera stabilizare ligamente inchidere fermoar

(0)
74,00 LEI

Glezniera stabilizare ligamente inchidere fermoar- Este realizata din neopren perforat, care permite pielii sa respire, reducand transpiratia, si in acelasi timp mentine temperatura corpului.- Bandajul elastic furnizat confera un suport suplimentar gleznei.- Stabilizatoarele laterale rigide din plastic confera un suport solid pentru zona maleo..

Precomanda
Quickview

Glezniera standard cu bandaj incrucisat

(0)
47,00 LEI

Glezniera standard cu bandaj incrucisat- Bandajul elastic furnizat confera un suport suplimentar gleznei.- Eficient impotriva edemului datorita compresiei constante.- Material: tesatura elastica, benzi de fixare cu inchidere velcro (scai).- Se livreaza la bucata.- Este recomandata pentru a oferi suport gleznei in cazul unei entorse usoare...

Quickview

Glezniera standard suport ligamente

(0)
57,00 LEI

Glezniera standard suport ligamente- Are patru sustinatori (doi pe fiecare parte) pentru a sprijini ligamentele laterale.- Material: tesatura elastica, benzi de fixare cu inchidere velcro (scai).- Acest produs este recomandat pentru stabilizarea gleznei cu traume laterale...

Quickview

Glezniera suport maleolar cu insertii silicon

(0)
51,00 LEI

Glezniera suport maleolar cu insertii silicon- Bandajul elastic furnizat confera un suport suplimentar gleznei.- Insertiile laterale din silicon sunt confortabile in utilizare.- Material: tesatura elastica, benzi de fixare cu inchidere velcro (scai).- Se livreaza la bucata.- Acest produs este recomandat pentru protectia zonei maleolare in caz de en..

Precomanda
Quickview

Glezniera suport plastic imobilizare cu burete

(0)
57,00 LEI

Glezniera suport plastic imobilizare cu burete- Partile laterale care imbraca glezna sunt confectionate din material plastic captusit in interior cu burete, pentru a asigura o stabilitate si un confort maxim.- Material: plastic, inchidere cu banda velcro (scai).- Recomandata pentru stabilizarea gleznei in caz de luxatie. Suportul special pentru gle..

Quickview

Glezniera suport plastic imobilizare cu perna de aer

(0)
83,00 LEI

Glezniera suport plastic imobilizare cu perna de aer- Partile laterale care imbraca glezna sunt confectionate din material plastic captusit in interior cu perne de aer, pentru a asigura o stabilitate si un confort maxim.- Material: plastic, inchidere cu banda velcro (scai).- Recomandata pentru stabilizarea gleznei in caz de luxatie. Suportul specia..

Quickview

Glezniera suport plastic, fixa

(0)
195,00 LEI

Glezniera suport plastic, fixa- Glezniera este conceputa pentru pozitia de repaus a piciorului si a gleznei la diferite inaltimi.- Material: poliuretan, captusala detasabila din plus, benzi elastice, inchidere cu banda velcro (scai).- Recomandata pentru paralizia nervului popliteu sciatic, are rolul de a stabiliza glezna, paralizii SPE, stadii post..

Quickview

Glezniera tricotata

(0)
108,00 LEI

Glezniera tricotata- Realizata dintr-o tesatura speciala, foarte elastica, tricotata 3D, care permite circulatia aerului. Insertiile laterale din silicon sunt confortabile in utilizare.- Material: tesatura elastica tricotata 3D.- Recomandata pentru: protectia maleolei, edeme, leziuni ale tesuturilor moi, artrita si osteoartrita, entorse, protectia ..

Quickview

Orteza pentru glezna cu atele fixe si spuma de protectie

(0)
119,00 LEI

Orteza pentru glezna cu atele fixe si spuma de protectieOrteza este un suport pentru articulatia gleznei, asigurand stabilitate si siguranta la utilizare.Orteza este realizata din 2 atele laterale din material plastic rigid, captusite cu pernite de protectie din material textile moale si este prevazuta cu 2 benzi de fixare dispuse lateral si o band..

Afişare 1 - 20 din 21 (2 pagini)