Orteze medicale

Pe înțelesul nostru, al tuturor, orteza medicală este un produs pe care-l punem (de multe ori singuri) la mână, la picior, în zona spatelui (lombar sau pe coloană), la gât sau în zona abdomenului. Acest tip de produs poate fi din material textil, silicon, plastic sau metalic (ori chiar un mix între două astfel de materiale).
Rolul ortezei medicale este acela de a susține sau în unele cazuri chiar de a corecta poziția mușchiului și/sau a osului dintr-o anumită zonă a corpului (cele menționate mai sus).

Grid View:
Quickview

Atela Baseball

(0)
20,00 LEI

Atela Baseball- Aceasta atela a fost proiectata pentru protectia si imobilizarea degetului in cazul unor leziuni acute.- Clemele de fixare pot fi indoite, taiate si modelate, daca este necesar.- Material: este fabricata din aluminiu usor, captusit cu spuma.Recomandata pentru protectie si imobilizare deget...

Quickview

Atela de protectie deget

(0)
20,00 LEI

Atela de protectie deget- Aceasta atela a fost proiectata pentru protectia falangei distale si imobilizare in cazul unor leziuni acute.- In general se foloseste cu o curea elastica pentru a stabiliza degetul.- Material: este fabricata din aluminiu anodizat, maleabil, captusit cu o spuma non-alergenica.Recomandata pentru protectie si imobilizare fal..

Quickview

Atela pentru deget

(0)
10,00 LEI

Aceasta atela de deget a fost conceputa pentru a tine degetul intr-o pozitie specificata, indiferent daca este complet drept sau usor indoit.- In general se foloseste cu o curea elastica pentru a stabiliza degetul.- Atela metalica are rolul de a proteja sau de a imobiliza in caz de leziuni acute.- Atela poate fi indoita, taiata si modelata, dupa ne..

Quickview

Atela pentru extensia asistata a degetului

(0)
50,00 LEI

Atela pentru extensia asistata a degetului- Este ideala pentru a recastiga ultimele grade de extensie in articulatia interfalangiana proximala si pentru tratamentul diformitatii in butoniera.- Extinde usor si articulatia metacarpofalangiana mentinand axul miscarii aproape de cel al articulatiei interfalangiene proximale, rezultand o imbunatatire a ..

Precomanda
Quickview

Bandaj Elastic inSPORTline Lana Medicale 8 x 150 cm

(0)
29,00 LEI

Bandaj Elastic inSPORTline Lana Medicale 8 x 150 cmBandajul elastic inSPORTline Lana Medicale 8 x 150 cm este o piesă universală de echipament medical folosită pentru tratarea entorselor și luxațiilor musculare. Oferă suport și compresie părților rănite. Dimensiunile sale îl fac potrivit pentru mai multe părți ale corpului. Acesta ajută la ameliora..

Precomanda
Quickview

Bandaj Magnetic inSPORTline pentru Cot

(0)
118,00 LEI

Bandaj Magnetic inSPORTline pentru CotBandajul pentru cot inSPORTline este realizat din fibră de bambus-carbon, și ajută la îmbunătățirea circulației sângelui, la reducerea tensiunii din zona susținută în timpul antrenamentului. Fibra de carbon-bambus are proprietăți de termoreglare, se usucă rapid și este rezistentă la mirosurile neplăcute. Bandaj..

Precomanda
Quickview

Bandaj Magnetic inSPORTline pentru Genunchi

(0)
217,00 LEI

Bandaj Magnetic inSPORTline pentru GenunchiBandajul pentru genunchi inSPORTline este realizat din fibră de bambus-carbon, și ajută la îmbunătățirea circulației sângelui, la reducerea tensiunii din zona susținută în timpul antrenamentului. Fibra de carbon-bambus are proprietăți de termoreglare, se usucă rapid și este rezistentă la mirosurile neplăcu..

Precomanda
Quickview

Bandaj Magnetic inSPORTline pentru Glezna

(0)
97,00 LEI

Bandaj Magnetic inSPORTline pentru GleznaBandajul pentru gleznă inSPORTline este realizat din fibră de bambus-carbon, și ajută la îmbunătățirea circulației sângelui, la reducerea tensiunii din zona susținută în timpul antrenamentului. Fibra de carbon-bambus are proprietăți de termoreglare, se usucă rapid și este rezistentă la mirosurile neplăcute. ..

Precomanda
Quickview

Bandaj Magnetic inSPORTline pentru Incheietura

(0)
85,00 LEI

Bandaj Magnetic inSPORTline pentru IncheieturaBandajul magnetic inSPORTline pentru încheietură este realizat din fibră de bambus-carbon, cu germaniu. Ajută la îmbunătățirea circulației sângelui, la reducerea tensiunii din zona susținută în timpul antrenamentului. Fibra de carbon-bambus are proprietăți de termoreglare, se usucă rapid și este reziste..

Precomanda
Quickview

Bandaj magnetic U-care pentru cot

(0)
94,00 LEI

Bandaj magnetic U-care pentru cotBandajul pentru cot este fabricat din fibra de bambus si ajuta la imbuatatirea circulatiei sângelui și ameliorarea presiunii din zona bandajata în timpul antrenamentului. Fibra de bambus are functia de termoreglare, se usuca rapid si este rezistenta la mirosuri neplacute . Bandajul este fabricat din material țesut d..

Fara stoc
Quickview

Bandaj magnetic U-care pentru glezna

(0)
67,00 LEI

Bandaj magnetic U-care pentru gleznaBandajul pentru glezna este fabricat din fibra de bambus de carbon care emite raze infraroșii imbunatatind circulația sângelui și ameliorează presiunea pe zona în timpul sportului. Bambus fibra de carbon are functia de termoreglare excelenta, se usuca rapid si este rezistent la mirosuri neplacute . Bandajul este ..

Quickview

Centura abdominala

(0)
117,00 LEI

Centura abdominala Centura abdominala fabricata dintr-un material textil elastic si confortabil, cu inchidere velcro. Centura abdominala este utilizata pentru a intari muschii abdominali si pentru a impiedica deplasarea organelor interne din cauza herniei abdominale. Indicatii:Orteza este recomandata in:- Hernie abdominala;- Dupa interventii c..

Quickview

Centura abdominala 24 cm

(0)
72,00 LEI

Centura abdominala 24 cm Centura abdominala fabricata dintr-un material textil moale elastic si confortabil, cu inchidere velcro. Cureaua abdominala este utilizata pentru a intari muschii abdominali si pentru a impiedica deplasarea organelor interne din cauza herniei abdominale.Indicatii: Orteza este recomandata in:- Hernie abdominala;- D..

Quickview

Centura abdominala cu prindere velcro pentru hernie ombilicala

(0)
120,00 LEI

Centura abdominala cu prindere velcro pentru hernie ombilicalaCentura abdominala fabricata dintr-un material textil moale elastic si confortabil, cu inchidere velcro. Centura abdominala este utilizata pentru a intari muschii abdominali si pentru a impiedica deplasarea organelor interne din cauza herniei abdominale.Orteza este recomandata in:- trata..

Quickview

Centura abdominala lombo sacrala 30 cm

(0)
72,00 LEI

Centura abdominala lombo sacralaCentura abdominala lombo sacrala, fabricata dintr-un material textil moale elastic si confortabil, cu inchidere velcro. Cureaua abdominala este utilizata pentru a intari muschii abdominali si pentru a impiedica deplasarea organelor interne din cauza herniei abdominale.Indicatii:Orteza este recomandata in:- Hernie abd..

Quickview

Centura abdominala stomica

(0)
120,00 LEI

Centura abdominala stomicaCentura abdominala,fabricata dintr-un material textil moale elastic si confortabil, cu inchidere velcro, special conceputa pentru pacientii purtatori de stoma. Aceste centuri prezinta o perforatie corespunzatoare  zonei stomei.Indicatii:Orteza este recomandata in:- hernie abdominala;-intarirea muschii abdominali in ti..

Quickview

Centura bilaterala hernie inghinala copii

(0)
75,00 LEI

Centura bilaterala hernie inghinala copii- Centura este conceputa pentru a aplica o presiune usoara asupra herniei inghinale, prin pernitele special proiectate pentru partea stanga si pentru partea dreapta.- Material: hipoalergenic.- Model: utilizare bilaterala.- Sistem de inchidere: cu banda velcro (scai).Recomandata in hernia inghinala dubla, ina..

Quickview

Centura dubla hernie inghinala

(0)
57,00 LEI

Centura dubla hernie inghinala- Centura este conceputa pentru a aplica o presiune asupra herniei inghinale, prin pernitele special proiectate pentru partea stanga si pentru partea dreapta.- Model: utilizare bilaterala.- Material: hipoalergenic.- Sistem de inchidere: cu banda velcro (scai).Recomandata in hernia inghinala dubla, inainte sau dupa oper..

Quickview

Centura lombo-sacrala

(0)
176,00 LEI

Centura lombo-sacrala Orteza ajuta la intarirea coloanei vertebrale in sectiunea sacrala, lombara. Este realizata dintr-o combinatie unica de doua tipuri de tesaturi, cea exterioara – cu o elasticitate puternica si cea interioara - moale si confortabila, placuta in contact cu corpul.Armaturi, centurile laterale de asigura stabillizare excelent..

Fara stoc
Quickview

Centura pentru hernie ombilicala copii 6 cm

(0)
30,00 LEI

Centura pentru hernie ombilicala copii 6 cm- Se recomanda pentru tratamentul herniei ombilicale la copii.- Circumferinta taliei reglabila.- Fabricata dintr-un material dens tip curea de 6 cm latime, contine o pernita din spuma rigida, care aplica o presiune directa pe hernie.- Previne aparitia herniei ombilicale si marirea ulterioara a acesteia.- M..

Afişare 1 - 20 din 225 (12 pagini)