Microlife

Grid View:
Quickview

Adaptor priza pentru tensiometre Microlife

(0)
28,00 LEI

Adaptor priza pentru tensiometre Microlife- Adaptorul de retea permite functionarea fara baterii a tensiometrelor automate Microlife...

Precomanda
Quickview

Aparat aerosoli Mesh

(0)
318,00 LEI

Aparat aerosoli Mesh- Aparatul de aerosoli Microlife Mesh NEB 800 este destinat terapiei prin inhalare, eficienta in caz de astm bronsic, bronsita cronica si alte afectiuni respiratorii. Acest dispozitiv compact, silentios si foarte usor permite un tratament eficient si convenabil in orice loc si este potrivit pentru intreaga familie.Caracteristici..

Precomanda
Quickview

Aparat aerosoli Microlife NEB

(0)
146,00 LEI

Aparat aerosoli Microlife NEBMicrolife NEB 100B Compact Basic este un aparat de aerosoli cu aer comprimat. Acest sistem fiabil si eficient ofera un raport excelent calitate-pret, fiind ideal pentru utilizarea ocazionala de catre intreaga familie. Dimensiunile sale mici permit transportul si stocarea usoara fara a ocupa prea mult spatiu.- Compact si..

Quickview

Aparat aerosoli si dus nazal Microlife

(0)
223,00 LEI

Aparat aerosoli si dus nazal MicrolifeAparatul pentru aerosoli si dus nazal Microlife NEB PRO 2 IN 1 Professional este un aparat de aerosoli cu aer comprimat. Persoanele care sufera de boli respiratorii si care necesita administrarea medicamentelor prin inhalare sau care necesita clatirea cavitatilor nazale si rinofaringiene vor gasi in acest apara..

Quickview

Aparat aerosoli White Bear

(0)
185,00 LEI

Aparat aerosoli White Bear- Microlife White Bear NEB 400 este un aparat de aerosoli cu un design prietenos. Acest sistem fiabil si eficient ofera un raport excelent calitate-pret, fiind ideal pentru utilizarea ocazionala de catre intreaga familie. Dimensiunile sale mici permit transportul si stocarea usoara fara a ocupa prea mult spatiu.Caracterist..

Quickview

Cantar electronic cu analizor corporal

(0)
97,00 LEI

Cantar electronic cu analizor corporal- Microlife WS 80-N permite evaluarea compozitiei corporale si calculeaza automat procentul de grasime corporala, procentul de apa din organism, masa musculara, masa osoasa, indicele de masa corporala si rata metabolica de baza in functie de inaltime, varsta si sex. Acest cantar de diagnostic este usor de folos..

Quickview

Cantar electronic Microlife

(0)
64,00 LEI

Cantar electronic Microlife- Microlife WS 50 va ajuta sa va evaluati cu exactitate greutatea corporala. Cantarele Microlife sunt esentiale daca doriti sa ajungeti la o greutate sanatoasa si sa o mentineti. Mai mult, cunoasterea compozitiei corporale permite combinarea unei nutritii corecte cu activitatea fizica, deoarece acestea sunt conditiile ese..

Precomanda
Quickview

Incalzitor electric pentru picioare

(0)
169,00 LEI

Incalzitor electric pentru picioare- Incalzitorul electric pentru picioare Microlife FH600 este proiectat special pentru a incalzi picioarele reci. Acesti papuci incalziti sunt un model creat special pentru o relaxare confortabila. Sunt placuti la atingere si potrivesc pe orice picior. Produsul este prevazut cu control manual pe trei niveluri de re..

Precomanda
Quickview

Kit pentru aparat aerosoli Microlife

(0)
80,00 LEI

Kit pentru aparat aerosoli Microlife- Compatibil cu modelele Microlife NEB 100A/NEB 100B.Setul contine:- Masca faciala pentru adulti- Masca faciala pentru copii- Piesa de nas- Piesa de gura- Recipient medicatie- Dispersor- 3 filtre..

Precomanda
Quickview

Perna electrica

(0)
80,00 LEI

Perna electrica- Perna electrica Microlife FH 100 a fost proiectata pentru a fi utilizata pe acele parti ale corpului unde termoterapia are cea mai mare eficienta. Aceasta perna incalzita ofera o suprafata extinsa de caldura, dar in acelasi timp este compacta pentru o aplicare si o depozitare usoara. Prin urmare, este potrivita in special pentru ut..

Precomanda
Quickview

Perna electrica Microlife

(0)
62,00 LEI

Perna electrica Microlife- Perna electrica Microlife FH 80 a fost proiectata pentru a fi utilizata pe acele parti ale corpului unde termoterapia are cea mai mare eficienta. Aceasta perna incalzita ofera o suprafata extinsa de caldura, dar in acelasi timp este compacta pentru o aplicare si o depozitare usoara. Prin urmare, este potrivita in special ..

Livrare in 2 - 3 zile
Quickview

Pulsoximetru de deget Microlife

(0)
124,00 LEI

Pulsoximetru de deget Microlife- Pulsoximetrul Microlife OXY 200 este un dispozitiv portabil non invaziv destinat pentru verificarea la fata locului a saturatiei de oxigen a hemoglobinei arteriale (SpO2) si a ratei pulsului la pacientii adulti si copii. Pulsoximetrul este potrivit pentru uz individual (acasa sau in calatorii), precum si pentru util..

Quickview

Pulsoximetru de deget Microlife Oxy

(0)
139,00 LEI

Pulsoximetru de deget Microlife Oxy- Pulsoximetrul Microlife OXY 300 este un dispozitiv portabil non invaziv destinat pentru verificarea la fata locului a saturatiei de oxigen a hemoglobinei arteriale (SpO2) si a ratei pulsului la pacientii adulti si copii. Pulsoximetrul este potrivit pentru uz individual (acasa sau in calatorii), precum si pentru ..

Quickview

Stetoscop cu capsula dubla Microlife

(0)
25,90 LEI

Stetoscop cu capsula dubla MicrolifeCaracteristici:- Se utilizeaza pentru ascultarea inimii, plamanilor si a altor organe interne.- Capsula din aluminiu, pivotanta in jurul axului si inel anti-rece.- Bi-auricular reglabil, din alama cromata.- Tub Y durabil din PVC.- Olive moi cu forma conica.- Lungime: 77,5 cm...

Quickview

Stetoscop cu capsula simpla Microlife

(0)
20,00 LEI

Stetoscop cu capsula simpla MicrolifeCaracteristici:- Se utilizeaza pentru ascultarea inimii, plamanilor si a altor organe interne.- Capsula din aluminiu.- Bi-auricular reglabil, din alama cromata.- Tub Y durabil din PVC.- Olive moi cu forma conica.- Lungime: 77,5 cm...

Quickview

Tensiometru aneroid profesional cu stetoscop Microlife

(0)
49,00 LEI

Tensiometru aneroid profesional cu stetoscop Microlife- Tensiometrul Microlife BP AG1-30, fiabil si rezistent, este destinat masurarii tensiunii arteriale la nivelul bratului, asigurand o masurare precisa si sigura.- Termen de garantie 2 ani, insa manseta si piesele supuse uzurii nu fac obiectul garantiei.Caracteristici:- Stetoscop cu capsula simpl..

Quickview

Tensiometru digital semi-automat de brat Microlife

(0)
104,00 LEI

Tensiometru digital semi-automat de brat Microlife- Tensiometrul Microlife BP N2 Easy este un tensiometru care permite o masurare corecta si foarte precisa a tensiunii arteriale la domiciliu. Tensiometrul BP N2 Easy inregistreaza ultima valoare a tensiunii arteriale si este dotat cu tehnologia "PAD" (Pulse Arrhythmia Detection) pentru detectarea di..

Precomanda
Quickview

Tensiometru electronic de brat Microlife

(0)
144,00 LEI

Tensiometru electronic de brat Microlife- Tensiometrul Microlife BP A2 Basic este un tensiometru care permite o masurare corecta si precisa a tensiunii arteriale la domiciliu. Inregistreaza pana la 30 valori ale tensiunii arteriale si este dotat cu tehnologia "PAD" (Pulse Arrhythmia Detection) pentru detectarea din timp a aritmiilor, adica a batail..

Quickview

Tensiometru electronic de brat Microlife AFIB

(0)
199,00 LEI

Tensiometru electronic de brat Microlife AFIB- Tensiometrul Microlife BP A150-30 AFIB este un tensiometru care permite o masurare corecta si precisa la domiciliu si poate inregistra pana la 30 valori ale tensiunii arteriale. Tensiometrul BP A150-30 AFIB detecteaza fibrilatiile atriale periculoase cu ajutorul tehnologiei AFIB si este dotat cu o mans..

Quickview

Tensiometru electronic de brat Microlife Bluetooth

(0)
254,00 LEI

Tensiometru electronic de brat Microlife Bluetooth- Tensiometrul Microlife BP A6 BT este un tensiometru care permite o masurare corecta si precisa si poate inregistra pana la 99 valori ale tensiunii arteriale. Tensiometrul BP A6 BT detecteaza fibrilatiile atriale periculoase cu ajutorul tehnologiei AFIB, care este la nivel mondial singurul sistem f..

Afişare 1 - 20 din 32 (2 pagini)