Termometre

Termometre

 Termometrul medical este un instrument utilizat pentru măsurarea temperaturii corpului uman. Termometrul tradiţional este construit dintr-un tub de sticlă îngust (profil capilar) cu un rezervor care la capăt conţine lichid.

Lichidul se poate extinde (dilata) uniform şi corelat în funcţie de creşterea temperaturii în mediul ambiant şi (cu oarecare întârziere) a termometrului propriu zis. Tubul de sticlă este gradat în lungul său cu diviziuni de grade (de temperatură) şi zecimi de grad, de la 35-42 grade C.

Grid View:
Precomanda
Quickview

Termometru digital cu cap catel

(0)
19,00 LEI

Termometru digital cu cap catel- Poate fi utilizat pe cale orala, rectala sau pozitionat sub brat, memorare automata a ultimei valori masurate, sunet de avertizare (beep) cand masurarea este completa, oprirea automata pentru economisirea bateriei, indicator baterie descarcata.Caracteristici:- Interval de masurare: 32°C - 42,9°C- Marja de eroare: ±0..

Precomanda
Quickview

Termometru digital cu cap ratusca

(0)
11,00 LEI

Termometru digital cu cap ratusca- Poate fi utilizat pe cale orala, rectala sau pozitionat sub brat, memorare automata a ultimei valori masurate, sunet de avertizare (beep) cand masurarea este completa, oprirea automata pentru economisirea bateriei, indicator schimbare baterie pe display.Caracteristici:- Interval de masurare: 32°C - 42,9°C.- Marja ..

Precomanda
Quickview

Termometru digital cu infrarosu pentru ureche

(0)
63,00 LEI

Termometru digital cu infrarosu pentru ureche- Detecteaza radiatia infrarosie emisa de corpul uman iar rezultatele sunt calculate de catre micro-controlerul din interiorul dispozitivului pentru a estima temperatura corpului, punctul de masurare recomandat este canalul urechii.Caracteristici:- Alarma febra: >38°C afiseaza o fata trista, <38°C ..

Quickview

Termometru digital cu varf flexibil

(0)
20,00 LEI

Termometru digital cu varf flexibil- Masurare in 10 secunde.- Varf flexibil / atingere usoara.- Memoreaza ultima valoare masurata.- Avertizare sonora in caz de febra.- Oprire automata dupa aprox. 10 minute.- Indicator baterie descarcata.- Tip baterie: SR41 (1,5 / 1,55 V).- Interval de masurare: de la +32°C la +42,9°C.- Acest instrument poate fi uti..

Quickview

Termometru digital cu varf flexibil M

(0)
15,00 LEI

Termometru digital cu varf flexibil M- Masurare in 60 secunde.- Varf flexibil / atingere usoara.- Rezistent la apa (IP67).- Memoreaza ultima valoare masurata.- Avertizare sonora in caz de febra.- Oprire automata.- Indicator baterie descarcata.- Cutie de depozitare din plastic.- Tip baterie: LR41 (1,5 / 1,55 V).- Interval de masurare: de la +32°C la..

Quickview

Termometru digital cu varf flexibil MT 850

(0)
35,00 LEI

Termometru digital cu varf flexibil MT 850Avantajul principal al termometrului digital cu varf flexibil Microlife MT 850 este tehnologia 3 in 1, prin care utilizatorul beneficiaza de trei moduri de masurare:- modul Corp uman (axilar, oral si rectal)- modul Apa- modul Mediu ambiantCaracteristici:- Tehnologie Silent Glow™: avertizare sonora si lumino..

Fara stoc
Quickview

Termometru digital cu varf rigid

(0)
12,00 LEI

Termometru digital cu varf rigid- Masurare in 60 secunde.- Varf rigid, nemetalic.- Memoreaza ultima valoare masurata.- Oprire automata.- Disponibil in 4 culori: rosu, galben, albastru si verde.- Comutator °C/°F.- Nu utilizeaza mercur.- Indicator baterie descarcata.- Tip baterie: CR1632, 3V.- Interval de masurare: de la +32°C la +43,9°C.De retinut:-..

Fara stoc
Quickview

Termometru digital non contact

(0)
145,00 LEI

Termometru digital non contact- Termometrul digital non contact Microlife NC 150 este un dispozitiv de calitate ce masoara automat temperatura in doar 3 secunde. Este un dispozitiv cu tehnologii inovatoare, iluminat color, aplicare multipla, memorie, alarma de febra si o noua generatie de senzori infrarosu. Acest aparat este extrem de util in orice..

Quickview

Termometru digital non contact Microlife

(0)
119,00 LEI

Termometru digital non contact Microlife- Termometrul digital non contact Microlife NC 200 masoara automat temperatura atunci cand detecteaza ca distanta este mai mica de 5 cm. Lumina verde a sistemului de ghidare pentru auto-masurare indica utilizatorului ca dispozitivul se afla la distanta corecta pentru a efectua o masuratoare.Caracteristici:- R..

Precomanda
Quickview

Termometru digital pentru ureche Microlife

(0)
119,00 LEI

Termometru digital pentru ureche Microlife- Rezultate exacte intr-o singura secunda.- Testat clinic si recomandat de medici.- Tehnologie Silent Glow™ cu avertizare sonora si luminoasa in caz de febra.- Semnal sonor pornit/oprit.- Sonda luminoasa si afisaj iluminat pentru o masuratoare usoara.- Tehnologie "Clean Me" (Curata-ma), care aminteste utili..

Quickview

Termometru non contact

(0)
98,00 LEI

Termometru non contactAcest termometru rapid masoara temperatura in mai putin de o secunda, fiind sigur si igienic: evitarea contactului direct cu pielea inseamna transmiterea redusa a virusilor/germenilor.Masoara doar temperatura corpului, in zona fruntii, are ecran mare, indicator acustic in caz de febra, oprire automata dupa 2 minute pentru econ..

Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)