Tensiometre

Tensiometre

 Tensiometrul este un aparat care măsoara tensiunea arterială, adică presiunea sângelui la trecerea prin vasele de sânge. Un tesiometru măsoară tensiunea arterială şi pulsul la nivelul braţului. Tensiometrele sunt de două tipuri: mecanice şi digitale, acestea din urmă fiind cele de uz casnic.

Pe piaţă sunt doua tipuri de tensiometre: manuale şi digitale. Cele manuale au manşetă şi garou şi se utilizează împreună cu un stetoscop. Pe acestea le vezi cel mai des în cabinetele medicale, pentru că ar fi destul de complicat să îl foloseşti singur, acasă. Pentru uzul casnic ai la dispoziţie tensiometrele digitale care pot fi automate (manşeta se umflă prin apăsarea unui buton) sau semiautomate (manşeta se umflă cu ajutorul unei pompiţe).

În funcţie de locul unde se pun, tensiometrele digitale sunt de două feluri: de braţ sau de încheietură. Acest aspect nu ar trebui să fie foarte important atunci când vrei să alegi un tensiometru, pentru ca ambele funcţionează după aceleaşi standarde. Singura problema este dexteritatea cu îl aşezi, pentru ca valorile arătate să fie cele corecte. Totusi, persoanele care suferă de gută, de ateroscleroză sau de alte afecţiuni în urma cărora vasele de sânge şi-au piedut elasticitatea, trebuie folosit un aparat pentru încheietură. 

Grid View:
Quickview

Adaptor priza pentru tensiometre Microlife

(0)
28,00 LEI

Adaptor priza pentru tensiometre Microlife- Adaptorul de retea permite functionarea fara baterii a tensiometrelor automate Microlife...

Quickview

Manseta extralarga cu 1 tub pentru tensiometru electronic (32-43 cm)

(0)
32,99 LEI

Manseta extralarga cu 1 tub pentru tensiometru electronic (32-43 cm)- Manseta XXL cu 1 tub pentru obezi (32-43 cm)..

Quickview

Sistem de diagnostic

(0)
3.850,00 LEI

Sistem de diagnosticSistem de diagnostic, compus din diferite module: M4 Tensiometru + M3 Termometru infrarosu + M2 Oftalmoscop + M1 Otoscop cu fibra optica + M1.1 Dispenser speculi + Para pentru test pneumaticIata prin ce iese in evidenta :M4 - Tensiometru de perete- Forma patrata, design ergonomic, dimensiuni 145 mm x 145 mm, prevazut cu cutie pe..

Quickview

Tensiometru aneroid profesional cu stetoscop Microlife

(0)
49,00 LEI

Tensiometru aneroid profesional cu stetoscop Microlife- Tensiometrul Microlife BP AG1-30, fiabil si rezistent, este destinat masurarii tensiunii arteriale la nivelul bratului, asigurand o masurare precisa si sigura.- Termen de garantie 2 ani, insa manseta si piesele supuse uzurii nu fac obiectul garantiei.Caracteristici:- Stetoscop cu capsula simpl..

Quickview

Tensiometru digital semi-automat de brat Microlife

(0)
104,00 LEI

Tensiometru digital semi-automat de brat Microlife- Tensiometrul Microlife BP N2 Easy este un tensiometru care permite o masurare corecta si foarte precisa a tensiunii arteriale la domiciliu. Tensiometrul BP N2 Easy inregistreaza ultima valoare a tensiunii arteriale si este dotat cu tehnologia "PAD" (Pulse Arrhythmia Detection) pentru detectarea di..

Precomanda
Quickview

Tensiometru electronic de brat Microlife

(0)
144,00 LEI

Tensiometru electronic de brat Microlife- Tensiometrul Microlife BP A2 Basic este un tensiometru care permite o masurare corecta si precisa a tensiunii arteriale la domiciliu. Inregistreaza pana la 30 valori ale tensiunii arteriale si este dotat cu tehnologia "PAD" (Pulse Arrhythmia Detection) pentru detectarea din timp a aritmiilor, adica a batail..

Quickview

Tensiometru electronic de brat Microlife AFIB

(0)
199,00 LEI

Tensiometru electronic de brat Microlife AFIB- Tensiometrul Microlife BP A150-30 AFIB este un tensiometru care permite o masurare corecta si precisa la domiciliu si poate inregistra pana la 30 valori ale tensiunii arteriale. Tensiometrul BP A150-30 AFIB detecteaza fibrilatiile atriale periculoase cu ajutorul tehnologiei AFIB si este dotat cu o mans..

Quickview

Tensiometru electronic de brat Microlife Bluetooth

(0)
254,00 LEI

Tensiometru electronic de brat Microlife Bluetooth- Tensiometrul Microlife BP A6 BT este un tensiometru care permite o masurare corecta si precisa si poate inregistra pana la 99 valori ale tensiunii arteriale. Tensiometrul BP A6 BT detecteaza fibrilatiile atriale periculoase cu ajutorul tehnologiei AFIB, care este la nivel mondial singurul sistem f..

Precomanda
Quickview

Tensiometru electronic de brat Microlife Classic

(0)
149,00 LEI

Tensiometru electronic de brat Microlife Classic- Tensiometrul Microlife BP A2 Classic este un tensiometru care permite o masurare corecta si precisa a tensiunii arteriale la domiciliu. Tensiometrul BP A2 Classic inregistreaza pana la 30 valori ale tensiunii arteriale si este dotat cu tehnologia "PAD" (Pulse Arrhythmia Detection) pentru detectarea ..

Quickview

Tensiometru electronic de brat Microlife Comfort

(0)
162,00 LEI

Tensiometru electronic de brat Microlife BP A3L Comfort- Tensiometrul Microlife BP A3L Comfort este un tensiometru care permite o masurare corecta si precisa a tensiunii arteriale la domiciliu. Tensiometrul BP A3L Comfort inregistreaza 99 valori ale tensiunii arteriale pentru 2 utilizatori diferiti si este dotat cu tehnologia "PAD" (Pulse Arrhythmi..

Precomanda
Quickview

Tensiometru electronic de brat Microlife Easy

(0)
149,00 LEI

Tensiometru electronic de brat Microlife Easy- Tensiometrul Microlife BP A1 Easy este recomandat pentru persoanele care isi doresc un tensiometru de brat portabil, precis, usor de utilizat si la un pret economic. Functioneaza la o simpla apasare de buton, dispune de o manseta conica de dimensiuni generoase (22-42 cm) potrivita pentru brate cu circu..

Quickview

Tensiometru electronic de incheietura Microlife Basic

(0)
94,00 LEI

Tensiometru electronic de incheietura Microlife Basic- Tensiometrul Microlife BP W1 Basic este un tensiometru automat pentru incheietura, cu indicator LED de pozitionare, care ajuta pacientul sa gaseasca pozitia corecta a incheieturii mainii, pentru o masurare exacta a tensiunii arteriale. Tensiometrul BP W1 Basic inregistreaza 60 valori ale tensiu..

Precomanda
Quickview

Tensiometru electronic pentru brat cu adaptor inclus

(0)
119,00 LEI

Tensiometru electronic pentru brat cu adaptor inclus- Acest tensiometru electronic este usor de utilizat si ofera in acelasi timp si o masurare precisa a tensiunii arteriale. Tensiometrele Elecson sunt inovatoare si fiabile. De asemenea, ele au multe caracteristici speciale. La persoanele de peste 50 de ani o problema comuna este tensiunea arterial..

Precomanda
Quickview

Tensiometru mecanic

(0)
134,00 LEI

Tensiometru mecanic- Tensiometru mecanic de ultima generatie cu cap rotativ pentru utilizare ambidextra.Beneficii:- Supapa maxima de eliberare a aerului inchis: 4mmHg/minut;- Ajustarea deflatiei poate fi setata manual pana la 2/3 mmHg/s;- De la 260mmHg la 15mmHg timp maxim dezumflare: 10 secunde- Scala de reglaj din 2mmHg in 2mmHg;- Manometru Ø 67 ..

Precomanda
Quickview

Tensiometru mecanic cromat, cu manometru la para, Elecson

(0)
61,00 LEI

Tensiometru mecanic cromat, cu manometru la para, Elecson- Acest tensiometru mecanic cu un tub si cu manometru la para va permite sa monitorizati tensiunea arteriala usor si eficient.- Fara stetoscop.- Manometru nichelat, cu grad inalt de prelucrare, asigurand un reglaj fin al debitului de aer evacuat, deflatie usoara 2/3 mm Hg/s prin apasare.- Man..

Precomanda
Quickview

Tensiometru mecanic cu 3 mansete de obezi/adulti/copii

(0)
104,00 LEI

Tensiometru mecanic cu 3 mansete de obezi/adulti/copii- Set de tensiometru cu manometru la para si 3 mansete.Beneficii:- Tensiometru mecanic cu para atasata la manometru cromat;- Permite determinarea tensiunii arteriale intr-un interval cuprins intre 0 si 300 mmHg.- Manseta pentru adulti: lungime 540x145 mm, circumferinta brat 254 - 406 mm.- Manset..

Quickview

Tensiometru mecanic cu manometru la para Shock Proof Elecson

(0)
84,00 LEI

Tensiometru mecanic cu manometru la para Shock Proof ElecsonTensiometrul mecanic cu manometru la para Shock Proof va ajuta sa masurati cu exactitate si precizie tensiunea arteriala.Fara stetoscop.Manometru cu carcasa din ABS cu diametrul de 60.2 mm, buton de deflatie si valva de dezumflare cromata, cu grad inalt de prelucrare, asigurand un reglaj f..

Quickview

Tensiometru mecanic cu stetoscop inclus Elecson

(0)
59,90 LEI

Tensiometru mecanic cu stetoscop inclus Elecson- Acest set contine un tensiometru aneroid standard si un stetoscop cu capsula simpla.- Cu stetoscop cu capsula simpla din aluminiu.- Manometru metalic standard (cu diametrul de 50 mm), robust si precis, are pe spate un clips pentru atasarea pe manseta, oferind confort si simplitate in utilizare.- Mans..

Quickview

Tensiometru mecanic Elecson

(0)
52,00 LEI

Tensiometru mecanic Elecson- Tensiometrul mecanic va ajuta sa masurati cu exactitate tensiunea arteriala.- Fara stetoscop.- Manometru metalic standard (cu diametrul de 50 mm), fara stift de oprire, robust si precis, are pe spate un clips pentru atasarea pe manseta, oferind confort si simplitate in utilizare.- Manseta din material sintetic cu marcaj..

Quickview

Tensiometru mecanic MORETTI cu manometru la para

(0)
91,00 LEI

Tensiometru mecanic MORETTI cu manometru la para- Domeniul de masurare: 0 - 300 mmHg.- Precizie: ± 3 mmHg.- Manometru platic standard cu diametrul de 65 mm, fara stift de oprire,atasat la para.- Manseta din material sintetic cu marcaj de pozitionare pe artera.- Brida de agatare pentru manometru, sistem de prindere tip velcro si inel metalic pentru ..

Afişare 1 - 20 din 26 (2 pagini)