Oftalmoscoape si otoscoape

Oftalmoscoape si otoscoape

 Otoscoape cu iluminare directa sau prin fibra optica, cu ajutorul carora se poate face o examinare a canalului auditiv extern si a timpanului, pentru observarea posibilelor anomalii anatomice care contribuie la pierderea auzului.

Oftalmoscoape pentru examinarea primara oculara.

Grid View:
Quickview

Lampa diagnostic din aluminiu cu LED

(0)
21,50 LEI

Lampa diagnostic din aluminiu cu LED- Lampa pentru diagnostic din aluminiu, ce functioneaza cu 2 baterii AAA de 1.5V (incluse), cu timp de operare de 10.000 ore, prevazuta cu clema de prindere si cutie de depozitare din plastic.- Greutate14,3 g- Dimensiuni130 x 12 mm..

Precomanda
Quickview

Lampa diagnostic din otel

(0)
39,99 LEI

Lampa diagnostic din otel - HS-401F13- Lampa pentru diagnostic din otel, ce functioneaza cu 2 baterii AAA de 1.5V (incluse), prevazuta cu clema de prindere, cu timp de functionare 10.000 de ore...

Quickview

Oftalmoscop reincarcabil cu baza

(0)
347,00 LEI

Oftalmoscop reincarcabil cu baza- Tehnologie XHL Xenon Halogen (Xenon halogen), model robust usor de curatat, corectie dioptica -20/+20, 5 deschizaturi diferite cerc mare, cerc mic, cerc mare cu ajutor de fixatie semi cerc, cerc mare cu filtru rosu pentru evaluarea tulburarilor vaselor fine.- Maner interschimbabil cu otoscop/oftalmoscop din aceeasi..

Quickview

Otoscop fibra optica

(0)
83,00 LEI

Otoscop fibra optica- Otoscop fibra optica cu iluminare LED omogena fara reflexie luminosa, model robust usor de curat, lupa cu deplasare laterala si amplificare de 3x, sticla rezistenta la zgaraieturi.- Dotat cu un set de speculi reutilizabili de diferite dimensiuni: 2,4 mm; 3mm; 4mm si 5mm, 2-2 bucati/marime, 18,5 lumen.- Lumeni: 18,5- Durabil si..

Quickview

Otoscop lumina directa, negru

(0)
92,00 LEI

Otoscop lumina directa, negru- Tehnologie XHL Xenon Halogen lupa cu deplasare laterala si amplificare de 3 ori.- Dotat cu un set de speculi reutilizabili de diferite dimensiuni: 2,4 mm; 3mm; 4mm si 5mm, cate 2 bucati/marime.- Cu clema de prindere...

Precomanda
Quickview

Otoscop reincarcabil cu baza

(0)
455,00 LEI

Otoscop reincarcabil cu baza- Otoscop fibra optica cu iluminare LED omogena fara reflexie luminosa, model robust usor de curat, lupa cu deplasare laterala si amplificare de 3x, sticla rezistenta la zgaraieturi.- Dotat cu un set de speculi reutilizabili de diferite dimensiuni: 2,4 mm; 3mm; 4mm si 5mm, 2-2 bucati.- Prevazut cu orificiu pentru conecto..

Quickview

Set oto-oftalmoscop

(0)
214,00 LEI

Set oto-oftalmoscop- Tehnologie XHL Xenon Halogen (Xenon halogen), model robust usor de curat, corectie dioptica -20/+20, 5 deschizaturi diferite, luminozitate.- Maner interschimbabil oto/oftalmoscop prevazut cu clema metalica de prindere, prevazut cu buton ON/OFF.- Utilizeaza 2 baterii tip AA 1,5V- Trusa de pastrare din plastic.- Tehnologie XHL Xe..

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)