Laringoscoape

Laringoscoape

 Laringoscopia reprezinta o examinare a laringelui si a gatului, efectuata de catre un profesionist in domeniul medical. Examinarea permite medicului sa vada indeaproape aceste zone.

Sanatatea laringelui este foarte importanta deoarece aici se afla coardele vocale. Aerul care trece prin laringe catre coardele vocale le ajuta sa vibreze si sa produca sunete. Abilitatea de a vorbi este sustinuta de acest mecanism.

Laringoscopia se face de catre un medic ORL (otorinolaringolog) - ochi, nas, urechi. In timpul examinarii, doctorul va introduce pe gat o oglinjoara mica sau un instrument numit laringoscop. Cateodata este nevoie de ambele.

Articole-Medicale.ro va ofera cele mai bune laringoscoape la cele mai bune preturi.

Grid View:
Precomanda
Quickview

Bec rezerva lumina standard

(0)
29,00 LEI

Bec rezerva lumina standard- Ilumineaza eficient campul examinat, facand ca examinarea sa fie eficienta si rapida.- Are un design modern, simplist, usor de utilizat...

Quickview

Bec rezerva Xenon 20.000 lucsi, fibra optica

(0)
94,00 LEI

Bec rezerva Xenon 20.000 lucsi, fibra optica- Ilumineaza eficient campul examinat, facand ca examinarea sa fie eficienta si rapida.- Are un design modern, simplist, usor de utilizat...

Precomanda
Quickview

Cutie laringoscop Macintosh - fibra optica

(0)
74,00 LEI

Cutie laringoscop Macintosh - fibra optica- Cutie laringoscop Macintosh cu suport special pentru lame si maner.- Dimensiuni: 20 x 25.5 x 6 cm...

Precomanda
Quickview

Cutie laringoscop Macintosh - lumina standard

(0)
74,00 LEI

Cutie laringoscop Macintosh - lumina standard- Cutie laringoscop Macintosh cu suport special pentru lame si maner.- Dimensiuni: 20 x 25.5 x 6 cm...

Precomanda
Quickview

Cutie laringoscop Miller - fibra optica

(0)
74,00 LEI

Cutie laringoscop Miller - fibra optica- Cutie laringoscop Miller cu suport special pentru lame si maner.- Dimensiuni: 20 x 25.5 x 6 cm...

Precomanda
Quickview

Cutie laringoscop Miller - lumina standard

(0)
74,00 LEI

Cutie laringoscop Miller - lumina standard- Cutie laringoscop Miller cu suport special pentru lame si maner.- Dimensiuni: 20 x 25.5 x 6 cm...

Precomanda
Quickview

Lama Macintosh curba - laringoscop cu fibra optica

(0)
346,00 LEI

Lama Macintosh curba - laringoscop cu fibra optica- Lame din inox pentru laringoscoape cu fibra optica - MacintoshCURATARE:- Imediat dupa utilizare, se spala lamele cu apa a îndeparta orice reziduu.- Curatati cu o perie moale in apa cu sapun.- Dupa curatare clatiti bine si uscati inainte de dezinfectare sau sterilizare. Nu este recomandata curatare..

Quickview

Lama Macintosh curba - laringoscop cu lumina standard

(0)
192,00 LEI

Lama Macintosh curba - laringoscop cu lumina standard- Lame din inox pentru laringoscoape cu fibra optica - MacintoshCURATARE:- Imediat dupa utilizare, se spala lamele cu apa a îndeparta orice reziduu.- Curatati cu o perie moale in apa cu sapun.- Dupa curatare clatiti bine si uscati inainte de dezinfectare sau sterilizare. Nu este recomandata curat..

Precomanda
Quickview

Lama Miller dreapta - laringoscop cu fibra optica

(0)
420,00 LEI

Lama Miller dreapta - laringoscop cu fibra optica- Lame din inox pentru laringoscoape cu fibra optica - MILLERCURATARE:- Imediat dupa utilizare, se spala lamele cu apa a îndeparta orice reziduu.- Curatati cu o perie moale in apa cu sapun.- Dupa curatare clatiti bine si uscati inainte de dezinfectare sau sterilizare. Nu este recomandata curatarea cu..

Quickview

Lama Miller dreapta - laringoscop cu lumina standard

(0)
192,00 LEI

Lama Miller dreapta - laringoscop cu lumina standard- Lame din inox pentru laringoscoape cu lumina standard - MILLERCURATARE:- Imediat dupa utilizare, se spala lamele cu apa a îndeparta orice reziduu.- Curatati cu o perie moale in apa cu sapun.- Dupa curatare clatiti bine si uscati inainte de dezinfectare sau sterilizare. Nu este recomandata curata..

Quickview

Maner laringoscop fibra optica

(0)
515,00 LEI

Maner laringoscop fibra optica- Maner realizat din otel cromat satinat.- Manerul este format din doua parti: compartiment principal și becSTERILIZARE & DEZINFECTIE: Scoateți bateriile și becul din maner inainte de sterilizare. Autoclavabil la abur la o temperatura nu mai mare de 138 ° C și la o presiune care nu depaseste 28 p.s.i.ATENȚIE: Nu fo..

Quickview

Maner laringoscop lumina standard

(0)
188,00 LEI

Maner laringoscop lumina standard- Maner realizat din otel cromat satinat.- Manerul este format din doua parti: compartiment principal și becSTERILIZARE & DEZINFECTIE: Scoateți bateriile și becul din maner inainte de sterilizare. Autoclavabil la abur la o temperatura nu mai mare de 138 ° C și la o presiune care nu depaseste 28 p.s.i.ATENȚIE: Nu..

Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)