Ciocane neurologice

Ciocane neurologice

 Ciocanul de reflexe este un instrument folosit de medici, în special în cadrul examenului neurologic, pentru a testa reflexele tendinoase (de întindere, miotatice). Cercetarea reflexelor tendinoase, numite uneori incorect osteo-tendinoase, reprezintă o parte importantă a examenului neurologic pentru a depista modificări patologice apărute în sistemul nervos central sau în cel periferic.

În principiu, diversele instrumente folosite au, cu mici excepții (modelul Babinski), forma unui ciocan, cu un mâner de metal și un cap de cauciuc, cu care se percută tendoanele. Unele au înglobate în mâner o mică pensulă și un ac, pentru examinarea diferitelor moduri de sensibilitate (modelul Buck).

Grid View:
Precomanda
Quickview

Ciocan neurologic Gristle

(0)
24,89 LEI

Ciocan neurologic Gristle- Pentru uz medical. Maner din ABS. Cap din PVC. - Ciocanul de reflexe este un instrument folosit de medici in cadrul examenului neurologic, pentru a testa reflexele tendinoase (de intindere, miotatice). Cercetarea reflexelor tendinoase reprezinta o parte importanta a examenului neurologic pentru a depista modificari p..

Quickview

Ciocan neurologic Taylor

(0)
17,89 LEI

Ciocan neurologic Taylor- Pentru uz medical. Maner din aliaj de zinc cromat. Cap din PVC. - Greutate: 56 gr.- Dimensiuni: 188 x 21 mm...

Precomanda
Quickview

Garou textil

(0)
9,99 LEI

Garou textil- Garou textil ce serveste la intreruperea temporara a circulatiei sangelui intr-o regiune a corpului, pentru oprirea unei hemoragii, prin comprimarea arterei principale a unui membru.- Prin aplicarea garoului se realizeaza o compresie concentrica a partilor moi care, la randul lor, exercita o compresie circulara cu inchiderea vaselor d..

Quickview

Set diagnostic 3 ciocane de reflexie

(0)
54,00 LEI

Set diagnostic 3 ciocane de reflexieCiocan neurologic tip Taylor- Maner din aliaj de zinc cromat. Cap din PVC.- Greutate 56 gr.- Dimensiuni 188 x 21mmCiocan neurologic tip Gristle- Maner din aliaj de zinc cromat. Cap din PVC.- Greutate 60 gr.- Dimensiuni 185 x 30mmCiocan neurologic tip Buck- Maner din aliaj de zinc cromat. Cap din PVC.- Modelul are..

Livrare in 2 - 3 zile
Quickview

Set diagnostic 5 ciocane de reflexie

(0)
73,00 LEI

Set diagnostic 5 ciocane de reflexieCiocan neurologic tip Taylor- Maner din aliaj de zinc cromat. Cap din PVC.- Greutate 56 gr.- Dimensiuni 188 x 21mmCiocan neurologic tip Gristle- Maner din aliaj de zinc cromat. Cap din PVC.- Greutate 60 gr.- Dimensiuni 185 x 30mmCiocan neurologic tip Buck- Maner din aliaj de zinc cromat. Cap din PVC.- Modelul are..

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)