Diverse

 Diverse dispozitive medicale pentru persoanele imobilizate la pat sau care stau pe scaun perioade mari de timp, recomandate persoanelor care nu se pot ridica din pat sau care nu se pot deplasa pentru a merge la toaleta.

Grid View:
Quickview

Buiota de cauciuc

(0)
25,00 LEI

Buiota de cauciuc TERMOFOR- Buiota din cauciuc natural cu capac din polipropilena cu filet si inel de etansare din cauciuc, 27 x 19 cm, folosita pentru incalzire, care stimuleaza metabolismul, imbunatateste circulatia, relaxeaza muschii si are in general un efect foarte relaxant. - Pentru intretinere: curatarea este de obicei necesara doar pentru m..

Quickview

Gel reutilizabil cald/rece

(0)
10,00 LEI

Gel reutilizabil cald/rece- Gel reutilizabil rece/cald, de tip acumulator din Polietilena- Recomandat rece in tratamentul traumelor musculare, ale ligamentelor si ale tendoanelor, si pentru reducerea edemului si contracturilor musculare precum si in tratarea traumelor acute ce prezinta umflare.- Recomandat cald in cazul micilor dureri musculare si ..

Quickview

Gel reutilizabil instant cald

(0)
4,00 LEI

Gel reutilizabil instant cald- Imbunatateste circulatia sanguina, elasticitatea si plasticitatea fibrelor de colagen, reducand durerea.- Reprezinta o solutie buna pentru ameliorarea micilor dureri musculare si reumatice, rigiditatii si spasmelor musculare. - Dimensiuni: 13,5 x 18 cm...

Quickview

Gel reutilizabil rece/cald

(0)
9,00 LEI

Gel reutilizabil rece/cald- Gel reutilizabil rece/cald, de tip acumulator din Polietilena.- Recomandat rece in tratamentul traumelor musculare, ale ligamentelor si ale tendoanelor, si pentru reducerea edemului si contracturilor musculare precum si in tratarea traumelor acute ce prezinta umflare.- Recomandat cald in cazul micilor dureri musculare si..

Quickview

Incalzitor electric pentru picioare

(0)
170,00 LEI

Incalzitor electric pentru picioare- Incalzitorul electric pentru picioare Microlife FH600 este proiectat special pentru a incalzi picioarele reci. Acesti papuci incalziti sunt un model creat special pentru o relaxare confortabila. Sunt placuti la atingere si potrivesc pe orice picior. Produsul este prevazut cu control manual pe trei niveluri de re..

Quickview

Masca Faciala 3 pliuri Tip 2R – Medicala, set 50 buc

(0)
25,00 LEI

Masca Faciala 3 pliuri Tip 2R – Medicala, set 50 bucRezistenta la stropire: DACuloare: Albastru/AlbDimensiune: 175mm x 95mm x 5mmFiltrare: minim 98%Ambalare: Infoliate (punga sigilata, scris in limba romana) 10 BucȚară Origine: China; Marcaj CECertificat de conformitate, Aviz ANMDM al importatoruluiPret per set!..

Quickview

Masca Faciala 3 pliuri – Non Medical, set 50 buc

(0)
14,00 LEI

Masca Faciala 3 pliuri – Non Medical, set 50 bucCuloare: Albastru/AlbDimensiune: 175mm x 95mm x 5mmFiltrare: minim 90%Ambalare: Cutie, 50 BucȚară Origine: China; Marcaj CEPret per cutie!..

Quickview

Perna electrica

(0)
135,00 LEI

Perna electrica- Perna electrica Microlife FH 100 a fost proiectata pentru a fi utilizata pe acele parti ale corpului unde termoterapia are cea mai mare eficienta. Aceasta perna incalzita ofera o suprafata extinsa de caldura, dar in acelasi timp este compacta pentru o aplicare si o depozitare usoara. Prin urmare, este potrivita in special pentru ut..

Quickview

Perna electrica Microlife

(0)
105,00 LEI

Perna electrica Microlife- Perna electrica Microlife FH 80 a fost proiectata pentru a fi utilizata pe acele parti ale corpului unde termoterapia are cea mai mare eficienta. Aceasta perna incalzita ofera o suprafata extinsa de caldura, dar in acelasi timp este compacta pentru o aplicare si o depozitare usoara. Prin urmare, este potrivita in special ..

Quickview

Plosca urinara - pentru colectarea urinei timp de 24 de ore

(0)
11,00 LEI

Plosca urinara - pentru colectarea urinei timp de 24 de ore- Plosca urinara creata din polietilena.- Capac care se insurubeaza.- Capacitate de 2500 ml...

Quickview

Plosca urinara din inox

(0)
380,00 LEI

Plosca urinara din inox- Plosca urinara realizata din inox.- Maner pentru prindere...

Quickview

Plosca urinara din inox cu capac

(0)
239,00 LEI

Plosca urinara din inox cu capac- Plosca urinara creata din inox.- Cu maner pentru prindere si capac...

Quickview

Plosca urinara din inox pentru barbati

(0)
267,00 LEI

Plosca urinara din inox pentru barbati- Plosca urinara creata din inox.- Cu maner pentru prindere...

Quickview

Plosca urinara din inox, fara capac

(0)
160,00 LEI

Plosca urinara din inox, fara capac- Plosca urinara creata din inox, cu maner pentru prindere.- Lungime: 43 cm (aprox).- Diametru exterior: 29,5 cm (aprox).- Diametru interior: 20,5 cm (approx).- Inaltime: 8 cm (aprox)...

Quickview

Plosca urinara pentru barbati

(0)
9,00 LEI

Plosca urinara pentru barbati- Plosca urinara pentru barbati, creata din polietilena...

Quickview

Plosca urinara pentru barbati cu capac

(0)
11,00 LEI

Plosca urinara pentru barbati cu capac- Prevazuta cu maner si capac.- Capacitate 1l.- Realizata din polietilena.- Se utilizeaza postoperatoriu sau pentru persoanele varstnice...

Quickview

Plosca urinara pentru femei

(0)
11,00 LEI

Plosca urinara pentru femei- Plosca urinara pentru femei, realizata din polietilena.- Capacitate: 750 ml...

Quickview

Plosca urinara pentru pat

(0)
16,00 LEI

Plosca urinara pentru pat- Plosca urinara universala, creata din polietilena.- Capacitate: 1000 ml...

Quickview

Spray rece 200 ml

(0)
13,00 LEI

Spray rece 200 ml- Spray rece pentru racire imediata, 200 ml.- Amelioreaza durerea oferind racire imediata la nivelul pielii.- Se foloseste ca un prim ajutor pentru a indeparta durerile cauzate de lovituri, cazaturi, entorse, contuzie, umflătură.- Are rolul de a trata leziuni musculare, leziuni ale tendoanelor si ligamentelor prin reducerea circula..

Quickview

Spray rece 400 ml

(0)
17,00 LEI

Spray rece 400 ml- Spray rece pentru racire imediata, 400 ml.- Amelioreaza durerea oferind racire imediata la nivelul pielii.- Se foloseste ca un prim ajutor pentru a indeparta durerile cauzate de lovituri, cazaturi, entorse, contuzie, umflătură.- Are rolul de a trata leziuni musculare, leziuni ale tendoanelor si ligamentelor prin reducerea circula..

Afişare 1 - 20 din 21 (2 pagini)