Diverse

 Diverse dispozitive medicale pentru persoanele imobilizate la pat sau care stau pe scaun perioade mari de timp, recomandate persoanelor care nu se pot ridica din pat sau care nu se pot deplasa pentru a merge la toaleta.

Grid View:
Precomanda
Quickview

Bicicleta exercitii recuperare-reabilitare cu afisaj

(0)
179,00 LEI

Bicicleta exercitii recuperare-reabilitare cu afisaj- Bicicleta exercitii recuperare-reabilitare Antar este recomandata exercitiilor de recuperare avand un design ergonomic pentru o utilizare optima;- Dimensiunea compacta si greutatea redusa a bicicletei faciliteaza manevrarea si depozitarea acesteia;Specificatii Tehnice- Control manual al dificult..

Quickview

Buiota de cauciuc

(0)
33,00 LEI

Buiota de cauciuc TERMOFOR- Buiota din cauciuc natural cu capac din polipropilena cu filet si inel de etansare din cauciuc, 27 x 19 cm, folosita pentru incalzire, care stimuleaza metabolismul, imbunatateste circulatia, relaxeaza muschii si are in general un efect foarte relaxant. - Pentru intretinere: curatarea este de obicei necesara doar pentru m..

Precomanda
Quickview

Corector de postura tip Spider Generatia I

(0)
119,00 LEI

Corector de postura tip Spider Generatia I- Corector de postura Generatia I ("Spider") simplu si usor de utilizat;                                                               Descriere:- D..

Precomanda
Quickview

Corector de postura tip Spider Generatia II

(0)
187,00 LEI

Corector de postura tip Spider Generatia II- Corector de postura Generatia II ("Spider") simplu si usor de utilizat;                                                               Descriere:-..

Quickview

Gel reutilizabil cald/rece

(0)
15,00 LEI

Gel reutilizabil cald/rece- Gel reutilizabil rece/cald, de tip acumulator din Polietilena- Recomandat rece in tratamentul traumelor musculare, ale ligamentelor si ale tendoanelor, si pentru reducerea edemului si contracturilor musculare precum si in tratarea traumelor acute ce prezinta umflare.- Recomandat cald in cazul micilor dureri musculare si ..

Quickview

Gel reutilizabil instant cald

(0)
5,99 LEI

Gel reutilizabil instant cald- Imbunatateste circulatia sanguina, elasticitatea si plasticitatea fibrelor de colagen, reducand durerea.- Reprezinta o solutie buna pentru ameliorarea micilor dureri musculare si reumatice, rigiditatii si spasmelor musculare. - Dimensiuni: 13,5 x 18 cm...

Quickview

Gel reutilizabil rece/cald

(0)
13,89 LEI

Gel reutilizabil rece/cald- Gel reutilizabil rece/cald, de tip acumulator din Polietilena.- Recomandat rece in tratamentul traumelor musculare, ale ligamentelor si ale tendoanelor, si pentru reducerea edemului si contracturilor musculare precum si in tratarea traumelor acute ce prezinta umflare.- Recomandat cald in cazul micilor dureri musculare si..

Precomanda
Quickview

Incalzitor electric pentru picioare

(0)
169,00 LEI

Incalzitor electric pentru picioare- Incalzitorul electric pentru picioare Microlife FH600 este proiectat special pentru a incalzi picioarele reci. Acesti papuci incalziti sunt un model creat special pentru o relaxare confortabila. Sunt placuti la atingere si potrivesc pe orice picior. Produsul este prevazut cu control manual pe trei niveluri de re..

Quickview

Masca Faciala 3 pliuri Tip 2R – Medicala, set 50 buc

(0)
17,00 LEI

Masca Faciala 3 pliuri Tip 2R – Medicala, set 50 bucRezistenta la stropire: DACuloare: Albastru/AlbDimensiune: 175mm x 95mm x 5mmFiltrare: minim 98%Ambalare: Infoliate (punga sigilata, scris in limba romana) 10 BucȚară Origine: China; Marcaj CECertificat de conformitate, Aviz ANMDM al importatoruluiPret per set!..

Precomanda
Quickview

Masca Faciala 3 pliuri – Non Medical, set 50 buc

(0)
13,00 LEI

Masca Faciala 3 pliuri – Non Medical, set 50 bucCuloare: Albastru/AlbDimensiune: 175mm x 95mm x 5mmFiltrare: minim 90%Ambalare: Cutie, 50 BucȚară Origine: China; Marcaj CEPret per cutie!..

Precomanda
Quickview

Minge masaj pentru recuperare 5 cm

(0)
9,59 LEI

Minge masaj pentru recuperare 5 cm- Minge de cauciuc pentru recuperare senzoriala si recuperare medicala;- Suprafata proeminenta ajuta la recuperarea simtului tactil, destinata atat copiilor si cat si adultilor;Indicatii:- Masaj de reabilitare dupa interventii chirurgicale;- Artrita;- Consolidarea mainii si a tesuturilor mainii;- Reducerea stresulu..

Precomanda
Quickview

Minge masaj pentru recuperare 55 cm

(0)
76,00 LEI

Minge masaj pentru recuperare 55 cm- Minge de cauciuc pentru recuperare senzoriala si recuperare medicala;- Aceasta minge poate fi folosita atat pentru antrenamente de reabilitare cat si pentru formare generala de fitness avand o suprafata cu tepi moi care maseaza in timpul antenamentului si stimuleaza receptorii pielii;Indicatii:- Masaj de reabili..

Precomanda
Quickview

Minge masaj pentru recuperare 6 cm

(0)
9,59 LEI

Minge masaj pentru recuperare 6 cm- Minge de cauciuc pentru recuperare senzoriala si recuperare medicala;- Suprafata proeminenta ajuta la recuperarea simtului tactil, destinata atat copiilor si cat si adultilor;Indicatii:- Masaj de reabilitare dupa interventii chirurgicale;- Artrita;- Consolidarea mainii si a tesuturilor mainii;- Reducerea stresulu..

Precomanda
Quickview

Minge masaj pentru recuperare 7 cm

(0)
9,59 LEI

Minge masaj pentru recuperare 7 cm- Minge de cauciuc pentru recuperare senzoriala si recuperare medicala;- Suprafata proeminenta ajuta la recuperarea simtului tactil, destinata atat copiilor si cat si adultilor;Indicatii:- Masaj de reabilitare dupa interventii chirurgicale;- Artrita;- Consolidarea mainii si a tesuturilor mainii;- Reducerea stresulu..

Precomanda
Quickview

Minge masaj pentru recuperare 8 cm

(0)
10,60 LEI

Minge masaj pentru recuperare 8 cm- Minge de cauciuc pentru recuperare senzoriala si recuperare medicala;- Suprafata proeminenta ajuta la recuperarea simtului tactil, destinata atat copiilor si cat si adultilor;Indicatii:- Masaj de reabilitare dupa interventii chirurgicale;- Artrita;- Consolidarea mainii si a tesuturilor mainii;- Reducerea stresulu..

Precomanda
Quickview

Perna electrica

(0)
80,00 LEI

Perna electrica- Perna electrica Microlife FH 100 a fost proiectata pentru a fi utilizata pe acele parti ale corpului unde termoterapia are cea mai mare eficienta. Aceasta perna incalzita ofera o suprafata extinsa de caldura, dar in acelasi timp este compacta pentru o aplicare si o depozitare usoara. Prin urmare, este potrivita in special pentru ut..

Precomanda
Quickview

Perna electrica Microlife

(0)
62,00 LEI

Perna electrica Microlife- Perna electrica Microlife FH 80 a fost proiectata pentru a fi utilizata pe acele parti ale corpului unde termoterapia are cea mai mare eficienta. Aceasta perna incalzita ofera o suprafata extinsa de caldura, dar in acelasi timp este compacta pentru o aplicare si o depozitare usoara. Prin urmare, este potrivita in special ..

Quickview

Plosca urinara - pentru colectarea urinei timp de 24 de ore

(0)
15,00 LEI

Plosca urinara - pentru colectarea urinei timp de 24 de ore- Plosca urinara creata din polietilena.- Capac care se insurubeaza.- Capacitate de 2500 ml...

Precomanda
Quickview

Plosca urinara din inox

(0)
380,00 LEI

Plosca urinara din inox- Plosca urinara realizata din inox.- Maner pentru prindere...

Quickview

Plosca urinara din inox cu capac

(0)
223,00 LEI

Plosca urinara din inox cu capac- Plosca urinara creata din inox.- Cu maner pentru prindere si capac...

Afişare 1 - 20 din 36 (2 pagini)