Dispozitive de baie

Dispozitive de baie

 Dispozitive ortopedice destinate montarii si/sau utilizarii in baie. Pentru persoanele cu handicap locomotor este extrem de important sa capete independenta in operatiile zilnice, repetate, de igiena personala, pentru necesitati fiziologice, acest lucru oferindu-le intimitate si respect fata de sine.

Aceste dispozitive ortopedice pentru baie ajuta atat persoanele ce sufera de dizabilitati locomotorii, cat si pe cei care prezinta dificultati in a-si mentine echilibrul si de a se misca fara ajutor. Aceste articole pentru baie ajuta utilizatorul sa-si poata asigura igiena personala si necesitatile fiziologice oferindu-i intimitate si independenta. Articole-Medicale.ro ofera persoanelor cu handicap diferite produse ortopedice pentru baie cum ar fi: inaltator vas WC, maner cada baie, planse pentru cada, scaun imersie, scaun dus, manere de sustinere, scaune de cada, scaune dus, cadru de sprijin vas WC.

 Manere de sustinere - ajuta persoana cu handicap sa se ridice si sa-si mentina echilibrul. Acestea pot fi montate oriunde si in special in baie pentru a ajuta la ridicarea de pe vasul de toaleta, sprijin langa chiuveta sau langa cada

 Scara acces cada , scaun dus, bancheta cada - articole pentru baie ce sprijina persoana cu  dizabilitati oferindu-i siguranta, confort si sprijin in realizarea igienei intime

 Un scaun de baie (pentru cada de baie sau pentru dus), un maner de sustinere pentru persoanele cu handicap si un WC pentru persoane cu dizabilitati sporesc foarte mult autonomia si gradul de confort din viata de zi cu zi a persoanelor care intampina dificultati locomotorii.

Grid View:
Quickview

Banca de transfer cu maner pentru baie

(0)
515,00 LEI

Banca de transfer cu maner pentru baie- Banca de transfer cu maner pentru baie, realizata pe cadru de aluminiu anodizat.- Inaltime reglabila la fiecare 2,5 cm.- Sezut si spatar din HDPE (polietilena de inalta densitate).- Model demontabil, asamblare fara unelte; pufere antialunecare.Caracteristici:- Dimensiune scaun: 86 x 51 x 88,6÷106,3 cm.- Dimen..

Quickview

Banca pentru cada

(0)
183,00 LEI

Banca pentru cada- Bancheta poate fi montata in partea superioara a unei cazi, permitand utilizatorului sa stea intr-o pozitie de sezut peste o cada;- Mobilitate mare: usor de dezasamblat si de mutat in orice loc;Dimensiuni:- Latime: 70.5 cm;- Adancime: 32 cm;- Inaltime: 18 cm;- Scaun: 40,5-65 cm;- Greutate: 2,7 kg;- Greutate maxima utilizator: 120..

Quickview

Baston din aluminiu cu baza pe 3 picioare

(0)
58,00 LEI

Baston din aluminiu cu baza pe 3 picioareBastonul medical are o baza de sustinere cu o suprafata mai redusa fata de modelele cu 4 picioare dar are un avantaj major daca este folosit pe teren usor denivelat, matematic 3 puncte de sprijin formeaza un plan, ca urmare acest baston are o asezare ferma pe suprafata mentionata;Specificatii tehnice:- Greut..

Precomanda
Quickview

Cadru scaun WC

(0)
257,00 LEI

Cadru WC- Cadru WC cu patru picioare, realizat pe cadru din aluminiu anodizat, demontabil, reglabil in inaltime, dotat cu pufere din cauciuc moi si sigure - antialunecare.- Asigură o stabilitate bună atunci când vă așezați sau vă ridicați de pe toaletă, adaptabil la orice tip de toaleta.- Este recomandat să se achiziționeze împreună cu un înălțător..

Quickview

Cadru WC cu doua picioare

(0)
247,00 LEI

Cadru WC cu doua picioare- Cadru WC din aluminiu, cu montare usoara, ce ofera o siguranta si stabilitate buna atunci cand va asezati sau va ridicati de pe toaleta.- Pufere antialunecare.- Manere de sprijin.- Se poate utiliza impreuna cu un inaltator.- Greutatea maximă a utilizatorului: 100 kg.- Inaltime: 70 -- 82.5 cm.- Latime: 58-63 cm-Adancime: 4..

Quickview

Cadru WC cu patru picioare

(0)
455,00 LEI

Cadru WC cu patru picioare- Cadru WC din otel vopsit, cu montare usoara, ce ofera o siguranta si stabilitate buna atunci cand va asezati sau va ridicati de pe toaleta.- Pufere antialunecare.- Manere de sprijin.- Se poate utiliza impreuna cu un inaltator.- Greutatea maximă a utilizatorului: 100 kg.- Inaltime: 76 cm- Latime: 58-63 cm- Adancime: 49 cm..

Precomanda
Quickview

Carucior cu roti pentru toaleta si dus

(0)
1.250,00 LEI

Carucior cu roti pentru toaleta si dus- Carucior pentru baie din aluminiu anodizat ce faciliteaza deplasarea independenta a unei persoane cu afectiuni locomotorii la dus si toaleta.- Igiena intima se afecteaza foarte usor datorita decupajelor din zonele respective.- Prevazut cu o galeata.- Brat detasabil.- Sprijin de picior reglabil in lungime, det..

Precomanda
Quickview

Carucior pentru baie cu actionare manuala

(0)
1.499,00 LEI

Carucior pentru baie cu actionare manuala- Carucior pentru baie din aluminiu vopsit cu vopsea epoxidica ce faciliteaza deplasarea independenta a unei persoane cu afectiuni locomotorii la dus si toaleta.- Sezut si spatar din PU alb.- Cotiera din PU negru.- Igiena intima se efectueaza foarte usor datorita decupajelor din zonele respective.- Prevazut ..

Fara stoc
Quickview

Carucior pentru baie si toaleta cu actionare manuala

(0)
2.500,00 LEI

Carucior pentru baie si toaleta cu actionare manuala- Carucior pentru baie si toaleta cu actionare manuala din aluminiu vopsit cu vopsea epoxidica.- Faciliteaza deplasarea independenta a unei persoane cu afectiuni locomotorii la dus si toaleta.- Sezut, spatar si cotiera din PU albastru.- Sub partea de sezut tapitata are plasata o galeata pentru igi..

Precomanda
Quickview

Fotoliu rulant cu toaleta deluxe din otel cu roti

(0)
549,00 LEI

Fotoliu rulant cu toaleta deluxe din otel cu roti- Fotoliu rulant cu toaleta este destinat persoanelor ce au tulburari de mobilitate sau care din alte motive nu pot folosi o toaleta normal;- El poate fi folosi atat ca fotoliu rulant de intrior, pentru transportul bolnavului, fie pentru toaleta;- Fotoliu are o perna detasabila, sub care se afla cola..

Precomanda
Quickview

Inaltator pentru WC sau bideu de 10 cm

(0)
643,00 LEI

Inaltator pentru WC sau bideu de 10 cm- Datorita formei special concepute este ideal pentru orice tip de vas de WC sau bideu. - Montare usoara fara cleme de fixare. - Realizat din EVA (etilin vinil acetat), un material usor, moale, rezistent la deformare si la orice tip de agenti chimici. - Usor de transportat, absoarbe socurile si vibratiile.- Dim..

Precomanda
Quickview

Inaltator toaleta alb cu capac 10 cm

(0)
123,00 LEI

Inaltator toaleta alb cu capac 10 cm Inaltatorul de toaleta cu capac este proiectat pentru persoanele cu artrita,  persoanelor care au suferit operatie de sold sau alte interventii chirurgicale, care au probleme de mobilitate. Inaltatorul are un sistem modern de fixare care permite fixarea usoara pe vasul de toaleta. Suprafata proiectata ..

Precomanda
Quickview

Inaltator toaleta alb cu capac 15 cm

(0)
148,00 LEI

Inaltator toaleta alb cu capacInaltatorul de toaleta cu capac  este proiectat pentru persoanele cu artrita,  persoanelor care au suferit operatie de sold sau alte interventii chirurgicale, care au probleme de mobilitate. Inaltatorul are un sistem modern de fixare care permite fixarea usoara pe vasul de toaleta. Suprafata proiectata ergono..

Precomanda
Quickview

Inaltator toaleta alb cu capac si manere 16.5 cm

(0)
465,00 LEI

Inaltator toaleta alb cu capac si manere 16.5 cm- Inaltatorul de toaleta poate fi folosit de pacientii care au suferit diferite traumatisme sau interventii chirurgicale , persoane in varsta, cele cu distrofii musculare pentru a facilita asezarea sau ridicarea de pe vasul de toaleta;- Capacul permite inchiderea toaletei atunci cand nu este utilizat;..

Quickview

Inaltator toaleta cu sprijin pentru brate 10 cm, alb

(0)
139,00 LEI

Inaltator toaleta cu sprijin pentru brate 10 cm, albInaltatorul de toaleta poate fi folosit de pacientii care au suferit diferite traumatisme sau interventii chirurgicale , persoane in varsta, cele cu distrofii musculare pentru a facilita asezarea sau ridicarea de pe vasul de toaleta. Bratele inaltatorului de toaleta acoperite cu material anti alun..

Precomanda
Quickview

Inaltator WC de 10 cm cu capac

(0)
158,00 LEI

Inaltator WC de 10 cm cu capac- Inaltator WC cu capac ce creste inaltimea cu 10 cm. - Datorita clemelor reglabile din plastic, inaltatorul poate fi fixat pe orice tip de toaleta standard. - Proiectat ergonomic, inaltatorul reduce presiunea oferind un plus de confort pentru utilizator. - Usoara inclinatie a scaunului incurajeaza pozit..

Precomanda
Quickview

Inaltator WC de 10 cm fara capac

(0)
139,00 LEI

Inaltator WC de 10 cm fara capac- Inaltator WC, fara capac, ce creste inaltimea cu 10 cm.- Datorita clemelor reglabile din plastic, inaltatorul poate fi fixat pe orice tip de toaleta standard.- Proiectat ergonomic, inaltatorul reduce presiunea oferind un plus de confort pentru utilizator.- Usoara inclinatie a scaunului incurajeaza pozitionarea core..

Quickview

Inaltator WC de 13 cm cu maner, fara capac

(0)
295,00 LEI

Inaltator WC de 13 cm cu maner, fara capac- Inaltator WC cu inaltime fixa de 13 cm cu maner fara capac.Caracteristici:- Inaltime: 13 cm.- Greutate maxima sustinuta: 110 kg.- Dimeniuni externe: 52 x 43 x 38 cm.- Dimensiunea de sedere: 38 x 41 cm.- Inaltimea manerelor: 20 cm...

Precomanda
Quickview

Inaltator WC de 14 cm cu capac

(0)
182,00 LEI

Inaltator WC de 14 cm cu capac- Inaltator WC cu capac ce creste inaltimea cu 14 cm. - Datorita clemelor reglabile din plastic, inaltatorul poate fi fixat pe orice tip de toaleta standard. - Proiectat ergonomic, inaltatorul reduce presiunea oferind un plus de confort pentru utilizator. - Usoara inclinatie a scaunului incurajeaza pozit..

Precomanda
Quickview

Inaltator WC de 14 cm fara capac

(0)
148,00 LEI

Inaltator WC de 14 cm fara capac- Inaltator WC, fara capac, ce creste inaltimea cu 14 cm.- Datorita clemelor reglabile din plastic, inaltatorul poate fi fixat pe orice tip de toaleta standard. - Proiectat ergonomic, inaltatorul reduce presiunea oferind un plus de confort pentru utilizator. - Usoara inclinatie a scaunului incurajeaza pozit..

Afişare 1 - 20 din 63 (4 pagini)