Cantare

Cantare

 Cantare de baie indicate pentru a urmari cu acuratete schimbarile greutatii corporale sau pentru a vedea daca cei mici se dezvolta intr-un mod armonios. Cantarele sunt de mai multe feluri: cantare digitale, cantare mecanice, cantare cu analiza corporala sau cantare cu functie de masurare nivel apa si grasime.

Grid View:
Quickview

Cantar electronic cu analizor corporal

(0)
97,00 LEI

Cantar electronic cu analizor corporal- Microlife WS 80-N permite evaluarea compozitiei corporale si calculeaza automat procentul de grasime corporala, procentul de apa din organism, masa musculara, masa osoasa, indicele de masa corporala si rata metabolica de baza in functie de inaltime, varsta si sex. Acest cantar de diagnostic este usor de folos..

Quickview

Cantar electronic Microlife

(0)
64,00 LEI

Cantar electronic Microlife- Microlife WS 50 va ajuta sa va evaluati cu exactitate greutatea corporala. Cantarele Microlife sunt esentiale daca doriti sa ajungeti la o greutate sanatoasa si sa o mentineti. Mai mult, cunoasterea compozitiei corporale permite combinarea unei nutritii corecte cu activitatea fizica, deoarece acestea sunt conditiile ese..

Precomanda
Quickview

Cantar electronic neonatal Kyara

(0)
218,00 LEI

Cantar electronic neonatal Kyara- Cantarele de sugari transportabile LTK630 sunt indicate pentru spitale, maternitati, clinici, cabinete particulare de pediatrie si practica medicala.- Cantarire precisa chiar daca sugarul este agitat.- Functie HOLD.- Functie TARA.- Display LCD.- Oprire automata.- Baterie Lithium 3V CR2032.- Greutate maxima sustinut..

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)