Paturi si elevatoare

Articole-Medicale.ro vine in sprijinul persoanelor cu dizabilitati locomotorii temporare sau permanente, cu probleme severe de mobilitate, ce nu se pot deplasa fara ajutor sau sprijin. Articole-Medicale.ro le ofera acestor persoane o gama variata si diversificata de elevatoare, precum si paturi cu sectiuni reglabile.

Elevatoarele pentru persoane cu dizabilitati sunt un real sprijin pentru persoanele care sunt paraplegice, tetraplegice sau care au alte afectiuni din cauza carora nu se pot deplasa si nu-si pot mentine echilibrul.

Elevatorul persoane cu handicap este un dispozitiv ortopedic cu actionare electrica saumanuala, fiind foarte usor de utilizat si de manevrat, oferind siguranta si confort utilizatorului. Elevatorul personal asigura transferul persoanelor de pe pat in fotoliu, in scaunul cu rotile, in cada de baie si nu numai cu ajutorul unui ham. Hamurile sunt de mai multe feluri, fiind adaptate in functie de problemele medicale ale pacientului si de necesitatile acestuia si sunt confectionate din materiale de inalta calitate care sa ofere siguranta si confort.

Grid View:
Precomanda
Quickview

Elevator electric ARKIMED cu baterie detasabila, 150kg

(0)
3.782,00 LEI

Elevator electric ARKIMED cu baterie detasabila, 150kg- Elevatorul electric pentru pacienti este un dispozitiv medical cu ajutorul caruia pot fi ridicate, coborate sau transferate persoanele cu dificultati locomotorii sau motrice.- Aceste dispozitive pot fi utilizate in ingrijirea la domiciliu, in caminele de batrani sau in unitatile medicale. - De..

Precomanda
Quickview

Elevator electric ARKIMED cu baterie detasabila, 180kg

(0)
5.445,00 LEI

Elevator electric ARKIMED cu baterie detasabila, 180kg- Elevatorul electric pentru pacienti este un dispozitiv medical cu ajutorul caruia pot fi ridicate, coborate sau transferate persoanele cu dificultati locomotorii sau motrice. - Aceste dispozitive pot fi utilizate in ingrijirea la domiciliu, in caminele de batrani sau in unitatile medicale.- De..

Precomanda
Quickview

Elevator electric compact ARKIMED cu baterie detasabila, 135kg

(0)
3.584,00 LEI

Elevator electric compact ARKIMED cu baterie detasabila, 135kg- Elevatorul electric pentru pacienti este un dispozitiv medical cu ajutorul caruia pot fi ridicate, coborate sau transferate persoanele cu dificultati locomotorii sau motrice. - Aceste dispozitive pot fi utilizate in ingrijirea la domiciliu, in caminele de batrani sau in unitatile medic..

Precomanda
Quickview

Elevator hidraulic ARKIMED, 180kg

(0)
3.148,00 LEI

Elevator hidraulic ARKIMED, 180kg- Elevatorul hidraulic pentru pacienti este un dispozitiv medical cu ajutorul caruia pot fi ridicate, coborate sau transferate persoanele cu dificultati locomotorii sau motrice. - Aceste dispozitive pot fi utilizate in ingrijirea la domiciliu, in caminele de batrani sau in unitatile medicale. - Designul si calitatea..

Precomanda
Quickview

Pat de spital mecanic, cu doua sectiuni ajustabile gama IBISCO

(0)
1.220,00 LEI

Pat de spital mecanic, cu doua sectiuni ajustabile gama IBISCO- Baza realizata din otel vopsit pe structura tubulara rectangulara 40x20 mm, suport saltea tip plasa de otel sudata, montaj si asamblare usora.- Panouri din MDF usor de indepartat pentru curatare si dezinfectare, realizate pe cadru tubular cu diametru de 30 mm.- Spatar reglabil cu actio..

Precomanda
Quickview

Pat de spital mecanic, cu o sectiune ajustabila gama IBISCO

(0)
1.129,00 LEI

Pat de spital mecanic, cu o sectiune ajustabila gama IBISCO- Baza realizata din otel vopsit pe structura tubulara rectangulara 40x20 mm, suport saltea tip plasa de otel sudata, montaj si asamblare usora.- Panouri din MDF usor de indepartat pentru curatare si dezinfectare, realizate pe cadru tubular cu diametru de 30 mm.- Spatar reglabil cu actionar..

Quickview

Sistem de ridicare pacient, pentru pat

(0)
69,00 LEI

Sistem de ridicare pacient, pentru pat- Sistemul permite o ridicare comfortabila a pacientilor.- Dimensiuni manere: 9 cm.- Curea reglabila: 23 -52 cm...

Quickview

Suport ridicare pacient cu stativ pentru pat Moretti

(0)
515,00 LEI

Suport ridicare pacient cu stativ pentru pat Moretti- Construit din otel cromat cu diametru de 30 mm, maner cu centura adjustabila.- Greutate maxima sustinuta: 75 kg.- Inaltime: 195 cm...

Quickview

Suport ridicare pacient pentru pat Moretti

(0)
416,00 LEI

Suport ridicare pacient pentru pat Moretti- Construit din otel cromat cu diametru de 30 mm.- Maner cu centura adjustabila.- Inaltime: 155 cm.- Greutate maxima sustinuta75 kg..

Quickview

Targa pentru elevator electric

(0)
3.315,00 LEI

Targa pentru elevator electric- Targa compatibila cu urmatoarele modele de elevatoare: RI701, RI710- Dimensiuni: 60 x 190 cm- Greutate maxima sustinuta: 150 kg..

Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)