Pulsoximetre

Pulsoximetre

 Pulsoximetrele sunt dispozitive portabile non invazive, destinate pentru verificarea la fata locului a saturatiei de oxigen, a hemoglobinei arteriale (SpO2) si a ratei pulsului la pacientii adulti si copii. Pulsoximetrele sunt potrivite pentru uz individual (acasa sau in calatorii), precum si pentru utilizare in domeniul medical (spitale, etc.). A fost testat si dovedit clinic de mare precizie pe parcursul masuratorilor.

Grid View:
Quickview

Pulsoximetru de deget Microlife

(0)
137,00 LEI

Pulsoximetru de deget Microlife- Pulsoximetrul Microlife OXY 200 este un dispozitiv portabil non invaziv destinat pentru verificarea la fata locului a saturatiei de oxigen a hemoglobinei arteriale (SpO2) si a ratei pulsului la pacientii adulti si copii. Pulsoximetrul este potrivit pentru uz individual (acasa sau in calatorii), precum si pentru util..

Quickview

Pulsoximetru de deget Microlife Oxy

(0)
155,00 LEI

Pulsoximetru de deget Microlife Oxy- Pulsoximetrul Microlife OXY 300 este un dispozitiv portabil non invaziv destinat pentru verificarea la fata locului a saturatiei de oxigen a hemoglobinei arteriale (SpO2) si a ratei pulsului la pacientii adulti si copii. Pulsoximetrul este potrivit pentru uz individual (acasa sau in calatorii), precum si pentru ..

Quickview

Pulsoximetru deget

(0)
120,00 LEI

Pulsoximetru deget- Pulsoximetru destinat masurarii saturatiei de oxigen al hemoglobinei din sangele arterial.- Poate fi folosit în spitale, la ambulante sau la domiciliu atat la copii cât si la adulti. - Pe ecranul LCD apare pulsul si saturatia în oxigen, precum si starea bateriilor, combinaţia perfecta intre monitor şi senzor intr-o singura ..

Quickview

Pulsoximetru deget portabil cu alarma si ecran afisaj

(0)
1.190,00 LEI

Pulsoximetru deget portabil cu alarma si ecran afisaj- Pulsoximetru destinat masurarii saturatiei de oxigen al hemoglobinei din sangele arterial.- Poate fi folosit în spitale, la ambulante sau la domiciliu atat la copii cât si la adulti si nou nascuti. - Dispune de sistem de avertizare acustic si vizual pentru depasirea parametrilor setati si ..

Quickview

Pulsoximetru pediatric pentru deget

(0)
295,00 LEI

Pulsoximetru pediatric pentru deget- Pulsoximetru pediatric destinat masurarii saturatiei de oxigen al hemoglobinei din sangele arterial.- Poate fi folosit în spitale, la ambulante sau la domiciliu.- Pe ecranul LCD apare pulsul si saturatia în oxigen, precum si starea bateriilor, combinaţia perfecta intre monitor şi senzor intr-o singura unitate.Ca..

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)