Bastoane tripod, tetrapod

Bastoane tripod, tetrapod

 Bastoanele ortopedice reprezinta solutia optima in cazul dificultatilor de mers ale persoanelor in varsta sau cauzate de interventii chirurgicale, accidente, tulburari locomotorii, fiind accesibile ca pret si la indemana oricui.

Bastoanele ortopedice sunt concepute pentru a oferi sprijin si siguranta in mers, conferind utilizatorului un grad ridicat de independenta in miscare si posibilitatea de a avea acces la o viata sociala normala.

Va oferim o gama variata de bastoane ortopedice ergonomice realizate din aluminiu, comod de manevrat cu oricare mana, usor de intretinut, ajustabile in inaltime, dotate cu amortizoare din cauciuc antiderapante, care se pot folosi atat in interiorul cat si in exteriorul locuintei.

Grid View:
Quickview

Baston cu scaun pliabil (3 picioare)

(0)
50,00 LEI

Baston cu scaun pliabil (3 picioare)- Baston ortopedic cu 3 picioare dotat cu scaun pliabil. Bastonul este confectionat din otel cromat iar scaunul pliabil din PVC.- Culoare: Gri.- Dimensiuni: 85 x 26 x 40 cm.- Inaltime: 84 cm.- Realizat din: Otel cromat...

Quickview

Baston tetrapod cu baza ingusta si maner deschis

(0)
72,00 LEI

Baston tetrapod cu baza ingusta si maner deschis- Baston cu patru picioare cu cadru din aluminiu usor vopsit si baza din otel cromat cu maner deschis, reglabil in inaltime, puferele din cauciuc moale il fac sigur in utilizare.- Greutate maxima sustinuta: 130 kg.- Greutate produs: 0,90 kg.- Culoare: Argintiu.- Realizat din: Aluminiu vopsit.- Ajustab..

Quickview

Baston tetrapod cu baza mica reglabila in inaltime si maner in T

(0)
48,00 LEI

Baston tetrapod cu baza mica reglabila in inaltime si maner in T- Baston ortopedic tetrapod cu baza mica reglabila in inaltime cu maner in T cu 4 picioare, realizat din otel cromat, pufere din cauciuc antiderapante, design anatomic cu maner in T.- Greutate maxima sustinuta: 110 kg.- Culoare: Gri.- Realizat din: Otel cromat.- Ajustabil in inaltime d..

Quickview

Baston tetrapod cu maner deschis, baza larga

(0)
92,00 LEI

Baston tetrapod cu maner deschis, baza larga- Baston cu 4 picioare baza larga, design anatomic cu maner deschis, realizat din aluminiu vopsit, puferele din cauciuc moale il fac sigur in utilizare.- Greutate maxima sustinuta130 kg- Greutate produs:0,90 kg- Culoare:Argintiu- Realizat din:Aluminiu vopsit- Ajustabil in inaltimede la 75 la 95 cm- Dimens..

Quickview

Baston tetrapod cu maner inchis, baza ingusta

(0)
92,00 LEI

Baston tetrapod cu maner inchis, baza ingusta- Baston cu patru picioare din aluminiu ultrausor vopsit, cu un design anatomic si maner inchis pentru adulti, reglabil in inaltime, puferele din cauciuc moale il fac sigur in utilizare.- Greutate maxima sustinuta: 130 kg.- Greutate produs: 0,90 kg.- Culoare: Argintiu.- Realizat din: Aluminiu vopsit.- Aj..

Quickview

Baston tetrapod cu maner sprijin pe cot, baza larga

(0)
99,00 LEI

Baston tetrapod cu maner sprijin pe cot, baza larga- Baston tetrapod reglabil in inaltime pentru adulti cu maner sprijin pe cot, baza larga, realizat din aluminiu anodizat ultrausor; puferele din cauciuc moale il fac sigur in utilizare.- Greutate maxima sustinuta130 kg- Greutate produs:0,90 kg- Culoare:Argintiu- Realizat din:Aluminiu- Ajustabil in ..

Quickview

Baston tetrapod reglabil in inaltime cu maner in T

(0)
48,00 LEI

Baston tetrapod reglabil in inaltime cu maner in T- Baston ortopedic tetrapod reglabil in inaltime cu maner in T cu 4 picioare, realizat din otel cromat, pufere din cauciuc antiderapante, design anatomic cu maner in T.- Greutate maxima sustinuta: 110 kg- Realizat din: Otel cromat - Ajustabil in inaltime de la 75 la 97 cm..

Quickview

Baston tripod cu maner curb

(0)
85,00 LEI

Baston tripod cu maner curb- Baston ortopedic cu 3 picioare pentru adulti, maner curb acoperit cu burete, reglabil in inaltime, realizat din aluminiu anodizat ultrausor, puferele din cauciuc moale il fac sigur in utilizare.- Greutate maxima sustinuta: 130 kg.- Greutate produs: 0,90 kg.- Culoare: Argintiu.- Realizat din: Aluminiu.- Ajustabil in inal..

Quickview

Baston tripod cu maner inchis

(0)
90,00 LEI

Baston tripod cu maner inchis- Baston metalic cu 3 picioare avand baza larga cu un design anatomic pentru adulti, reglabil in inaltime, realizat din aluminiu anodizat ultrausor cu maner inchis, puferele din cauciuc moale il fac sigur in utilizare.- Greutate maxima sustinuta: 130 kg.- Greutate produs: 0,90 kg.- Culoare: Argintiu.- Realizat din: Alum..

Quickview

Baston tripod cu maner sprijin pe cot

(0)
89,00 LEI

Baston tripod cu maner sprijin pe cot- Baston ortopedic cu 3 picioare pentru adulti, maner cu sprijin pe cot, reglabil in inaltime, realizat din aluminiu anodizat ultrausor, cu maner inchis, pufere din cauciuc moale ce il fac sigur in utilizare.- Greutate maxima sustinuta: 100 kg.- Greutate produs: 0,85 kg.- Culoare: Argintiu.- Realizat din: Alumin..

Quickview

Baston tripod pentru copii cu maner inchis

(0)
105,00 LEI

Baston tripod pentru copii cu maner inchis- Baston metalic ortopedic tripod cu baza larga si design anatomic pentru copii, reglabil in inaltime, cu 3 picioare, realizat din aluminiu anodizat ultrausor, cu maner inchis, pufere din cauciuc moale il fac sigur in utilizare.- Greutate maxima sustinuta: 80 kg.- Greutate produs: 0,85 kg.- Culoare: Arginti..

Quickview

Baston tripod, reglabil in inaltime, cu maner in T

(0)
48,00 LEI

Baston tripod, reglabil in inaltime, cu maner in T- Baston ortopedic tripod reglabil in inaltime, cu 3 picioare, realizat din otel cromat, design anatomic cu maner in T, pufere din cauciuc antiderapante.- Greutate maxima sustinuta: 110 kg.- Culoare: Gri.- Realizat din: Otel cromat.- Ajustabil in inaltime de la 75 la 97 cm...

Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)