Carje

Carje

 Carjele sunt dispozitive ortopedice ajutatoare destinate persoanelor care prezinta dificulati in miscare ca urmare a unor traumatisme (luxatii, fracturi ) sau interventii chirurgicale suferite la unul din membrele inferioare.

Articole-medicale.ro va ofera carje ortopedice cu sprijin subaxilar si carje cu sprijin pe antebrat realizate din aluminiu, confortabile in utilizare, ajustabile in inaltime, dotate cu amortizoare din cauciuc antiderapante.

Grid View:
Quickview

Cadru de mers pliabil, 2 roti mobile fata, spate fix

(0)
320,00 LEI

Cadru de mers pliabil, cu 2 roti fixe fata, spate fix- Cadru de mers pliabil realizat din tub de aluminiu anodizat, ajustabil in inaltime, cu 2 roti antialunecare mobile fata din cauciuc si partea din spate fixa prevazuta cu pufere moi si sigure, maner reglabil, pliere separata si usoara prin apasarea unui mecanism situat pe partea superioara a cad..

Quickview

Carja anatomica pentru adulti

(0)
51,00 LEI

Carja anatomica pentru adulti- Carja anatomica cu sprijin pe cot pentru adulti din aluminiu anodizat, reglabila in inaltime, cu maner antialunecare, confortabila si sigura in folosire, pufere din cauciuc antiderapante, dotata cu ochi de pisica, usor de reglat cu ajutorul unui inel pe tija de reglare. - Se livreaza la bucata. - Cadru reali..

Quickview

Carja anatomica pentru adulti cu amortizor

(0)
65,00 LEI

Carja anatomica pentru adulti cu amortizor- Carja anatomica cu sprijin pe cot pentru adulti din aluminiu anodizat, reglabila in inaltime, prevazuta cu amortizor de socuri, cu maner antialunecare, confortabila si sigura in folosire, pufere din cauciuc antiderapante, dotata cu ochi de pisica. - Se livreaza la bucata.- Cadru realizat din aluminiu..

Quickview

Carja anatomica pentru copii

(0)
64,00 LEI

Carja anatomica pentru copii- Carja anatomica cu sprijin pe cot pentru copii din aluminiu anodizat, reglabila in inaltime, cu maner antialunecare, confortabila si sigura in folosire, pufere din cauciuc antiderapante, dotata cu ochi de pisica, usor de reglat cu ajutorul unui inel pe tija de reglare. - Se livreaza la bucata.- Cadru realizat din ..

Precomanda
Quickview

Carja cu sprijin pe cot

(0)
44,00 LEI

Carja cu sprijin pe cot- Carja anatomica cu sprijin pe cot din aluminiu anodizat, reglabila in inaltime, cu maner antialunecare, confortabila si sigura in folosire, pufere din cauciuc antiderapante, dotata cu ochi de pisica, usor de reglat cu ajutorul unui inel pe tija de reglare. - Se livreaza la bucata.- Cadru realizat din aluminiu.- Greutat..

Precomanda
Quickview

Carja cu sprijin subaxilar

(0)
45,00 LEI

Carja cu sprijin subaxilar- Carja cu sprijin subaxilar din aluminiu usor, anodizat, reglabila in inaltime, cu maner sprijin antialunecare din spuma poliuretanica densa, confortabila si sigura in folosire, pufere din cauciuc antiderapante. - Marimea M are o inaltime reglabila de la 116 la 136 cm.- Marimea L are o inaltime reglabila de la 128 la..

Precomanda
Quickview

Carja cu sprijin subaxilar din aluminiu marimea M

(0)
39,00 LEI

Carja cu sprijin subaxilar din aluminiu marimea MCarje cu sprijin axilar - ofera o siguranta crescuta in timpul deplasarii prin existenta celor  doua puncte de sprijin unul pentru palma si unul axilar, ceea ce confera un echilibrul mai bun, reducand stresul indus de instabilitatea in timpul deplasarii. Carjele cu sprijin subaxilar sunt confect..

Quickview

Carja cu sprijin subaxilar pentru adulti

(0)
63,00 LEI

Carja cu sprijin subaxilar pentru adulti- Carja anatomica cu sprijin subaxilar pentru adulti din aluminiu anodizat, reglabila in inaltime, cu maner antialunecare din spuma poliuretanica densa, confortabila si sigura in folosire, pufere din cauciuc antiderapante. - Se livreaza la bucata.- Cadru realizat din aluminiu.- Greutate maxima ..

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)