Cadre de mers

Cadre de mers

 Cadrele de mers sunt dispozitive ortopedice ajutatoare, avand functia de a sustine echilibrul pe durata deplasarii, destinate persoanelor in varsta, cu afectiuni locomotorii temporare sau permanente sau aflate in faza de recuperare ca urmare a unor interventii chirurgicale.

Primele cadre de mers au aparut in jurul anilor 1950 si erau cu inaltime fixa, dupa cativa ani aparand si cadrele de mers cu roti. Cadrele de mers moderne sunt reglabile pe inaltime, putand fi adaptate pentru o larga gama de inaltimi, in functie de pozitia comfortabila a fiecarui utilizator. Pozitia indicata in utilizarea cadrelor de mers este una usor inclinata (de la talie) pentru a asigura stabilitatea ansamblului cadru de mers - pacient, precum si pentru a facilita circulatia sangelui in brate.

Unele cadre de mers pot avea roti pe picioarele din fata, aceastea necesitand o stabilitate si o forta ceva mai mari din partea pacientului. Exista, de asemenea, si cadre de mers cu roti pe toate cele patru picioare sau opritoare din cauciuc sau textil pentru suprafetele interioare din lemn sau piatra.

Grid View:
Precomanda
Quickview

Cadru de mers cu doua functii

(0)
160,00 LEI

Cadru de mers cu doua functii-Cadru de mers realizat din aluminiu inoxidabil, transformabil din cadru de mers fix in cadru de mers cu miscare pas cu pas, manere si pufere de cauciuc moi si sigure, mecanism de pliere frontal. - Cadru realizat din aluminiu anodizat.- Greutate maxima sustinuta: 130 kg.- Culoare argintiu.Ajustabil in inaltime: 80 ..

Precomanda
Quickview

Cadru de mers demontabil cu roti si scaun

(0)
425,00 LEI

Cadru de mers demontabil cu roti si scaun- Cadru de mers realizat din tub de aluminiu vopsit, ajustabil in inaltime, cu patru roti pivotante si frana pe rotile din spate, scaun din spuma PVC si manere captusite. - Recomandat pentru: Adulti- Cadru realizat din: Aluminiu vopsit- Greutate maxima sustinuta: 130 kg- Greutate produs: 3 kg- Culoare: ..

Precomanda
Quickview

Cadru de mers din aluminiu cu dublu sprijin si roti, pliabil

(0)
138,00 LEI

Cadru de mers din aluminiu cu dublu sprijin si roti, pliabilEste un dispozitiv medical ortopedic pentru sustinerea  echilibrului in timpul deplasarii, asezarii sau ridicarii, util atat in interiorul cat si in exteriorul locuintei. Asigura un suport maxim persoanelor cu dizabilitati locomotorii temporale sau permanente, persoanelor aflate in fa..

Quickview

Cadru de mers din aluminiu, pliabil, cu roti

(0)
134,00 LEI

Cadru de mers din aluminiu, pliabil, cu rotiAcest produs este destinat persoanelor cu probleme medicale si ar trebui utilizat sub atenta supraveghere.Este un dispozitiv medical ortopedic, pentru sustinerea echilibrului in timpul deplasarii, asezarii sau ridicarii, util atat in interiorul cat si in exteriorul locuintei. Asigura un suport maxim perso..

Precomanda
Quickview

Cadru de mers fix

(0)
141,00 LEI

Cadru de mers fix- Cadru de mers fix realizat din tub de aluminiu anodizat diametru 22 mm, ajustabil in inaltime, cu manere si pufere de cauciuc moi si sigure. - Cadru realizat din: aluminiu anodizat.- Greutate maxima sustinuta: 130 kg.- Culoare: argintiu.- Ajustabil in inaltimede la 75 la 85 cm, la fiecare 2,5 cm.- Forma trapez, 60 x 44 x 38 ..

Quickview

Cadru de mers fix din aluminiu, ajustabil pe inaltime

(0)
139,00 LEI

Cadru de mers fix din aluminiu, ajustabil pe inaltimeEste un dispozitiv medical ortopedic pentru sustinerea echilibrului in timpul deplasarii, asezarii sau ridicarii, util atat in interiorul cat si in exteriorul locuintei. Asigura un suport maxim persoanelor cu dizabilitati locomotorii temporare sau permanente, persoanelor aflate in faza de recuper..

Quickview

Cadru de mers fix, adulti

(0)
173,00 LEI

Cadru de mers fix, adulti- Cadru de mers fix realizat din tub de aluminiu anodizat cu diametru de 22 cm, ajustabil in inaltime, manere si pufere de cauciuc moi si sigure.- Cadru realizat din aluminiu anodizat.- Greutate maxima sustinuta110 kg.- Culoare argintiu.- Inaltime:  S: 67,5 -- 74,5 cm              &nb..

Precomanda
Quickview

Cadru de mers pentru copii

(0)
183,00 LEI

Cadru de mers pentru copii- Cadru de mers pentru copii realizat din tub de aluminiu anodizat, ajustabil in inaltime, manere si pufere de cauciuc moi si sigure, forma trapez. - Recomandat pentru: Copii- Cadru realizat din: Aluminiu anodizat- Greutate maxima sustinuta: 60 kg- Greutate produs: 1 kg- Culoare: Argintiu- Ajustabil in inaltime de la ..

Precomanda
Quickview

Cadru de mers pentru copii, 2 roti fixe fata, spate fix

(0)
277,00 LEI

Cadru de mers pentru copii, 2 roti fixe fata, spate fix- Cadru de mers pentru copii realizat din tub de aluminiu anodizat, ajustabil in inaltime, cu 2 roti frontale fixe din cauciuc, iar picioarele din spate prevazute cu pufere moi si sigure, maner reglabil, forma trapez. - Recomandat pentru: Copii- Cadru realizat din: Aluminiu anodizat- Greut..

Precomanda
Quickview

Cadru de mers pliabil

(0)
159,00 LEI

Cadru de mers pliabil- Cadru de mers realizat din tub de aluminiu anodizat, ajustabil in inaltime, manere si pufere de cauciuc moi si sigure, mecanism de pliere frontal, fiecare laterala se pliaza in parte prin apasarea unui mecanism situat pe partea superioara a cadrului. - Cadru realizat din aluminiu anodizat.- Greutate maxima sustinuta130 k..

Fara stoc
Quickview

Cadru de mers pliabil cu 2 roti mobile

(0)
300,00 LEI

Cadru de mers pliabil cu 2 roti mobile- Cadru de mers pliabil realizat din tub de aluminiu anodizat, ajustabil in inaltime, cu 2 roti antialunecare mobile fata din cauciuc si partea din spate fixa prevazuta cu pufere moi si sigure, maner reglabil, pliere separata si usoara prin apasarea unui mecanism situat pe partea superioara a cadrului, forma tr..

Quickview

Cadru de mers pliabil cu 4 roti mobile

(0)
349,00 LEI

Cadru de mers pliabil cu 4 roti mobile- Cadru de mers pliabil realizat din tub de aluminiu anodizat, ajustabil in inaltime, cu 4 roti frontale mobile din cauciuc, pliere usoara prin apasarea unui mecanism, forma trapez. - Recomandat pentru: Adulti- Cadru realizat din: Aluminiu anodizat- Greutate maxima sustinuta: 130 kg- Greutate produs: 3 kg-..

Precomanda
Quickview

Cadru de mers pliabil cu 4 roti mobile si scaun

(0)
745,00 LEI

Cadru de mers pliabil cu 4 roti mobile si scaun- Cadru de mers pliabil realizat din tub de aluminiu anodizat, ajustabil in inaltime, cu 4 roti mobile si sistem de blocaj pe rotile din fata, scaun pliant, spatar din material rezistent, pliere usoara. - Cadru realizat din aluminiu vopsit- Greutate maxima sustinuta 130 kg- Culoare:Argintiu- Dimen..

Quickview

Cadru de mers pliabil cu roti fixe

(0)
354,00 LEI

Cadru de mers pliabil cu roti fixe- Cadru de mers pliabil realizat din tub de aluminiu anodizat, ajustabil in inaltime, cu roti fixe din cauciuc, maner reglabil, pliere usoara prin apasarea unui mecanism pe partea centrala a cadrului, forma trapez.  - Cadru realizat din aluminiu anodizat.- Greutate maxima sustinuta 130 kg- Culoare arginti..

Quickview

Cadru de mers pliabil pentru adulti

(0)
179,00 LEI

Cadru de mers pliabil cu doua functii- Cadru de mers pliabil miscare pas cu pas realizat din tub de aluminiu vopsit, ajustabil in inaltime, cu 2 functiuni una fixa si una oscilanta, manere si pufere de cauciuc moi si sigure, pliere usoara prin apasarea unui buton. - In modul mobil, fiecare parte a structurii se misca alternativ, pentru a incur..

Quickview

Cadru de mers pliabil, 2 roti fixe fata, spate fix

(0)
240,00 LEI

Cadru de mers pliabil, cu 2 roti fixe fata, spate fix- Cadru de mers pliabil realizat din tub de aluminiu anodizat, ajustabil in inaltime, cu 2 roti antialunecare fixe fata din cauciuc si partea din spate fixa prevazuta cu pufere moi si sigure, maner reglabil, pliere separata si usoara prin apasarea unui mecanism situat pe partea superioara a cadru..

Quickview

Cadru de mers pliabil, 2 roti fixe fata, spate fix cu autoblocare

(0)
285,00 LEI

Cadru de mers pliabil, 2 roti fixe fata, spate fix cu autoblocare- Cadru de mers pliabil realizat din tub de aluminiu anodizat, ajustabil in inaltime, cu 2 roti frontale fixe din cauciuc, iar picioarele din spate prevazute cu autoblocare si pufere de cauciuc moi si sigure, maner reglabil, pliere usoara prin apasarea unui mecanism, forma trapez.&nbs..

Quickview

Cadru de mers pliabil, adulti

(0)
159,00 LEI

Cadru de mers pliabil, adulti- Cadru de mers pliabil realizat din tub de aluminiu anodizat, ajustabil in inaltime, manere si pufere de cauciuc moi si sigure, mecanism de pliere frontal, forma trapez.- Recomandat pentru:Adulti- Cadru realizat din:Aluminiu anodizat- Greutate maxima sustinuta130 kg- Greutate produs:2 kg- Culoare:ArgintiuMarime S: ..

Fara stoc
Quickview

Cadru de mers pliabil, cu 2 roti mobile fata, spate fix

(0)
200,00 LEI

Cadru de mers pliabil, cu 2 roti mobile fata, spate fix- Cadru de mers pliabil realizat din tub de aluminiu anodizat, ajustabil in inaltime, cu 2 roti antialunecare mobile fixe fata din cauciuc si partea din spate fixa prevazuta cu pufere moi si sigure, maner reglabil, pliere separata si usoara prin apasarea unui mecanism situat pe partea superioar..

Quickview

Cadru de mers pliabil, cu maner pe doua nivele

(0)
230,00 LEI

Cadru de mers pliabil, cu maner pe doua nivele- Cadru de mers pliabil realizat din tub de aluminiu anodizat, ajustabil in inaltime, cu manere pe doua nivele pentru a facilita ridicarea din sezut si invers, pufere din cauciuc moi si sigure, pliere usoara prin apasarea unui mecanism.- Cadru realizat din aluminiu vopsit.- Greutate maxima sustinuta 120..

Afişare 1 - 20 din 21 (2 pagini)