Rolatoare

Rolatoare

 Rolatoarele sunt dispozitive ortopedice concepute pentru a raspunde nevoii de deplasare pe distante medii, atat in interiorul cat si in exteriorul locuintei, destinate persoanelor in varsta si celor care manifesta nesiguranta in mers.

Rolatoarele sunt dispozitive versatile pliabile, ce pot fi dotate cu frane, bancheta pentru odihna utilizatorului si cos de cumparaturi.

Grid View:
Fara stoc
Quickview

Pedalier ortopedic

(0)
250,00 LEI

Pedalier ortopedic- Pedalier ortopedic realizat din otel vopsit, dotat cu pufere antialunecare, prevazut cu pedale si curele de plastic utile la fixarea labei piciorului in timpul exercitiului.- Este utilizat in general pentru recuperarea mersului, tonifierea musculaturii si mobilitatea articulatiilor. - Poate fi folosit pentru exercitii de re..

Precomanda
Quickview

Rolator cu 4 roti, sezut, cos si suport antebrat ERA

(0)
799,00 LEI

Rolator cu 4 roti, sezut, cos si suport antebrat ERA- Rolator realizat din otel vopsit, culoare bleumarin, stabil, usor de utilizat, cu manere ergonomice reglabile in inaltime si suport pentru antebrat, cu doua roti pline fixe pe partea din spate prevazute cu frane cu autoblocare si doua roti pline mobile in fata.- Rolator prevazut cu scaun, cos pe..

Precomanda
Quickview

Rolator din aluminiu vopsit, complet pliabil, cu 4 roti URANO

(0)
1.040,00 LEI

Rolator din aluminiu vopsit, complet pliabil, cu 4 roti URANO- Rolator realizat din aluminiu vopsit, stabil, usor de utilizat, cu manere ergonomice reglabile in inaltime, cu doua roti fixe pe partea din spate si doua roti mobile in fata. - Prevazut cu sezut, spatar reversibil, geanta pentru transport si suport pentru baston.- Dotat cu frane cu auto..

Precomanda
Quickview

Rolator din aluminiu vopsit, cu 4 roti, sezut si cos ATLANTE

(0)
656,00 LEI

Rolator din aluminiu vopsit, cu 4 roti, sezut si cos ATLANTE- Rolator realizat din aluminiu vopsit, stabil, usor de utilizat, usor de pliat pentru depozitare si transport, cu manere ergonomice reglabile in inaltime, cu doua roti fixe pe partea din spate si 2 roti mobile in fata. Prevazut cu sezut/spatar captusit si cos pentru transport. Dotat cu fr..

Precomanda
Quickview

Rolator din aluminiu vopsit, cu functie dubla GAYA

(0)
1.188,00 LEI

Rolator din aluminiu vopsit, cu functie dubla GAYA- Rolator realizat din aluminiu vopsit, stabil, usor de utilizat, usor de pliat pentru depozitare si transport, cu manere ergonomice reglabile in inaltime, cu doua roti fixe pe partea din spate si 2 roti mobile in fata. - Prevazut cu sezut, spatar si geanta pentru transport, dar si suport pliabil pe..

Quickview

Rolator din otel vopsit, cu 2 roti si sezut ZEUS

(0)
470,00 LEI

Rolator din otel vopsit, cu 2 roti si sezut ZEUS- Rolator realizat din otel vopsit, culoare bleumarin, stabil, usor de utilizat, cu manere ergonomice reglabile in inaltime, cu doua roti fixe in fata si sezut. - Usor de pliat pentru depozitare si transport.- Diametru roti fata: 15 cm.- Greutate maxima sustinuta: 136 kg.- Culoare: Bleumarin.- Fr..

Precomanda
Quickview

Rolator din otel vopsit, cu 2 roti, fara sezut, POSEIDON

(0)
396,00 LEI

Rolator din otel vopsit, cu 2 roti, fara sezut POSEIDON- Rolator realizat din otel vopsit, stabil, usor de utilizat, cu manere ergonomice reglabile in inaltime, cu doua roti fixe in fata. - Usor de pliat pentru depozitare si transport.- Diametru roti: 15 cm.- Greutate maxima sustinuta: 136 kg.- Culoare: Bleumarin.- Frana: Nu.- Ajustabil in ina..

Precomanda
Quickview

Rolator din otel vopsit, cu 3 roti, cos si geanta CRYO

(0)
57,00 LEI

Rolator din otel vopsit, cu 3 roti, cos si geanta CRYO- Rolator realizat din otel vopsit, culoare bleumarin, stabil, usor de utilizat, cu manere ergonomice reglabile in inaltime, cu doua roti pline fixe pe partea din spate si o roata plina mobila in fata, cos de cumparaturi din metal si geanta de transport. - Usor de pliat pentru depozitare si..

Quickview

Rolator din otel vopsit, cu 4 roti, sezut si cos DYONE

(0)
570,00 LEI

Rolator din otel vopsit, cu 4 roti, sezut si cos DYONE- Rolator realizat din otel vopsit, culoare bleumarin, stabil, usor de utilizat, cu manere ergonomice reglabile in inaltime, cu doua roti pline fixe pe partea din spate prevazute cu frane cu autoblocare si doua roti pline mobile in fata.- Rolator prevazut cu scaun, tava si cos pentru transport.-..

Precomanda
Quickview

Rolator pliabil cu cadru din aluminiu vopsit OCEANO 2.0

(0)
1.050,00 LEI

Rolator pliabil cu cadru din aluminiu vopsit OCEANO 2.0- Acest model de rolator este unul pliabil, compact, cu cadru din aluminiu vopsit. - Are 4 roti cu diametrul ø20 cm. Cele 2 roti din fata sunt pivotante, dotate cu semnalizatoare reflectorizante, iar cele 2 roti din spate sunt fixe, cu functie si de franare.- Manerele sunt ergonomice, cu inalti..

Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)