Carucioare, fotolii rulante

Carucioare, fotolii rulante

 Fotoliul rulant este un dispozitiv ortopedic de mers special conceput pentru cei care sunt in imposibilitatea totala de a merge si nu se pot sustine pe membrele inferioare( persoane cu diverse grade de handicap locomotor, persoane in varsta, pacienti imobilizati temporar ca urmare a unor interventii chirurgicale).

Fotoliu rulant este un scaun cu rotile cu ajutorul caruia pacientul se poate deplasa atat in interiorul locuintei cat si in exterior, prin forte proprii sau ajutat de o persoana insotitoare.

Magazinul Articole-Medicale.ro va ofera fotolii rulante intr-o gama larga de modele, fotolii rulante confectionate din otel sau aluminiu, fotolii pliabile, confortabile datorita constructiei ergonomice, usor de manevrat si de transportat, fotolii echipate cu manete de franare care confera utilizatorului siguranta in exploatare.

Daca va aflati in situatia in care trebuie sa achizitionati un fotoliu rulant, trebuie sa aveti in vedere o serie de factori in baza carora sa decideti care fotoliu rulant este potrivit pentru dumneavoastra.

In primul rand trebuie sa decideti daca doriti un fotoliu rulant cu antrenare manuala sau unul cu antrenare electrica.

In al doilea rand trebuie sa verificati accesoriile cu care sunt dotate fotoliile pe care le-ati selectat. Un fotoliu rulant standard ar trebui sa aiba suport pentru picioare, frana de serviciu dar si de siguranta, sezut si spatar capitonate si moi.

In al treilea, dar nu in ultimul rand, atunci cand alegeti un fotoliu rulant, trebuie sa aveti in vedere pretul de achizitie al acestuia. Acest factor este unul extrem de important mai ales pentru persoanele pentru care utilizarea unui fotoliu rulant este o solutie temporara.

Grid View:
Precomanda
Quickview

Carucior cu rotile multipozabil, cu actionare manuala din metal vopsit

(0)
4.108,00 LEI

Carucior cu rotile multipozabil, cu actionare manuala din metal vopsitCarucior cu rotile multipozabil pentru transport persoane cu handicap, construit pe cadru din aluminiu vopsit/intarit, sezut 40 sau 45 cm, cu antrenare manuala, suport pentru torace reglabil si detasabil, sprijin pentru brat detasabil si reglabil pe inaltime, maner brat marime st..

Precomanda
Quickview

Carucior cu rotile multipozabil, cu actionare manuala, metal vopsit

(0)
3.960,00 LEI

Carucior cu rotile multipozabil, cu actionare manuala, metal vopsit- Carucior cu rotile multipozabil pentru transport persoane cu handicap, construit pe cadru din aluminiu vopsit/intarit, sezut 40 sau 45 cm, cu antrenare manuala, suport pentru torace reglabil si detasabil, sprijin pentru brat detasabil si reglabil pe inaltime, maner brat marime sta..

Precomanda
Quickview

Carucior cu rotile pliabil cu structura din aluminiu vopsit

(0)
2.839,00 LEI

Carucior cu rotile pliabil cu structura din aluminiu vopsit- Carucior cu rotille pliabil, pentru transport persoane cu handicap, realizat pe cadru din aluminiu dublat (intarit); actionare manuala; disponibil in mai multe variante, cu sezut de: 40 cm, 43 cm si 46 cm; maner brat marime standard; sistem franare mecanic atasat la maner brat; sprijin pe..

Precomanda
Quickview

Carucior cu rotile pliabil cu structura din otel vopsit

(0)
1.782,00 LEI

Carucior cu rotile pliabil cu structura din otel vopsit- Carucior cu rotille pliabil, pentru transport persoane cu handicap, realizat pe cadru metalic din otel vopsit dublat (intarit); actionare manuala; disponibil in mai multe variante, cu sezut de: 40 cm, 43 cm si 46 cm; maner brat marime standard; sistem franare mecanic atasat la maner brat; spr..

Fara stoc
Quickview

Carucior cu rotile pliabil din aluminiu, actionare manuala, Helios

(0)
1.500,00 LEI

Carucior cu rotile pliabil din aluminiu, actionare manuala, Helios- Carucior cu rotile pliabil din aluminiu pentru transport pacienti cu handicap, realizat pe cadru din aluminiu vopsit, cu actionare manuala, disponibil in diverse variante: cu sezut de 40 cm, 43 cm si 45 cm; brate din cauciu PU rabatabile si detasabile, roti de siguranta si roti ant..

Fara stoc
Quickview

Carucior cu rotile pliabil din aluminiu, actionare manuala, Helios 1

(0)
1.500,00 LEI

Carucior cu rotile pliabil din aluminiu, actionare manuala, Helios 1- Carucior cu rotile pliabil din aluminiu pentru transport pacienti cu handicap, realizat pe cadru din aluminiu vopsit dublat (intarit), cu actionare manuala, disponibil in diverse variante: cu sezut de 40 cm, 43 cm, 45 cm, 48 cm si 50 cm; brate rabatabile din cauciuc PU, spatar cu..

Fara stoc
Quickview

Carucior cu rotile pliabil din aluminiu, actionare manuala, Helios 2

(0)
2.000,00 LEI

Carucior cu rotile pliabil din aluminiu, actionare manuala, Helios 2- Carucior cu rotile pliabil din aluminiu pentru transport pacienti cu handicap, realizat pe cadru din aluminiu vopsit dublat (intarit), cu actionare manuala, disponibil in diverse variante: cu sezut de 38 cm, 40 cm, 43 cm, 45 cm, 48 cm si 50 cm; brate semi-lungi rabatabile si regl..

Fara stoc
Quickview

Carucior cu rotile pliabil din aluminiu, model tranzit, Helios Go Up

(0)
1.500,00 LEI

Carucior cu rotile pliabil din aluminiu, model tranzit, Helios Go Up- Carucior cu rotile pliabil pentru transport pacienti cu handicap, realizat pe cadru din aluminiu vopsit dublat (intarit), model tranzit, cu actionare manuala, disponibil in diverse variante: cu sezut de 40 cm, 43 cm, 45 cm, 48 cm si 50 cm; manere de impingere din plastic PU detas..

Fara stoc
Quickview

Carucior cu rotile pliabil din aluminiu, tip tranzit, Helios Go

(0)
1.500,00 LEI

Carucior cu rotile pliabil din aluminiu, tip tranzit, Helios Go- Carucior cu rotile pliabil pentru transport pacienti cu handicap, realizat pe cadru din aluminiu vopsit, tip tranzit, disponibil in diverse variante: cu sezut de 40 cm, 43 cm si 45 cm; buzunar spate pentru transportul actelor, manere semi-lungi din plastic PU, detasabile, rabatabile s..

Precomanda
Quickview

Carucior cu rotile pliabil pentru transport pacienti, actionare manuala, Next

(0)
1.065,00 LEI

Carucior cu rotile pliabil pentru transport pacienti, actionare manuala, Next- Carucior cu rotile pliabil pentru transport pacienti cu handicap, realizat pe cadru din otel vopsit dublat (intarit), cu actionare manuala, disponibil in diverse variante: cu sezut de 40 cm, 43 cm, 45 cm si 50 cm; buzunar spate pentru transportul actelor, manere semi-lun..

Precomanda
Quickview

Carucior cu rotile pliabil transport pacienti, actionare manuala, Skinny

(0)
1.035,00 LEI

Carucior cu rotile pliabil transport pacienti, actionare manuala, Skinny- Carucior cu rotile pliabil pentru transport pacienti cu handicap, utilizat pentru spatii inguste, realizat pe cadru din otel vopsit, cu actionare manuala, disponibil in diverse variante: cu sezut de 40 cm si 43 cm; buzunar spate pentru transportul actelor, maner detasabil.- S..

Precomanda
Quickview

Carucior cu rotile pliabil transport pacienti, tranzit, Skinny Go

(0)
980,00 LEI

Carucior cu rotile pliabil transport pacienti, tranzit, Skinny Go- Carucior cu rotile pliabil pentru transport pacienti cu handicap, realizat pe cadru din otel vopsit, tip tranzit, disponibil in diverse variante: cu sezut de 40 cm si 43 cm; buzunar spate pentru transportul actelor, manere detasabile.- Sezutul si spatarul din material sintetic moale..

Precomanda
Quickview

Carucior cu rotile tranzit, transport pacienti adulti, Dual Go

(0)
1.205,00 LEI

Carucior cu rotile tranzit, transport pacienti adulti, Dual Go- Carucior cu rotile tranzit, pentru transport pacienti adulti cu handicap, realizat pe cadru din otel vopsit dublat (intarit), disponibil in variante cu sezut de: 38 cm, 40 cm, 43 cm, 45 cm si 50 cm, buzunar spate pentru transportul actelor, cotiera scurta detasabila si rabatabila cu su..

Precomanda
Quickview

Carucior cu rotile tranzit, transport pacienti adulti, Go

(0)
860,00 LEI

Carucior cu rotile tranzit, transport pacienti adulti, Go- Carucior cu rotile tranzit, pentru transport pacienti adulti cu handicap, realizat pe cadru din otel vopsit, disponibil in mai multe variante de sezut: 40 cm, 43 cm, 45 cm, 48 cm; buzunar spate pentru transportul actelor, cotiera rabatabila din plastic PU.- Sezut si spatar din material sint..

Precomanda
Quickview

Carucior cu rotile tranzit, transport pacienti adulti, Go Up

(0)
980,00 LEI

Carucior cu rotile tranzit, transport pacienti adulti, Go Up- Carucior cu rotile tranzit, pentru transport pacienti adulti cu handicap, realizat pe cadru din otel vopsit dublat (intarit), disponibil in mai multe variante de sezut: 40 cm, 43 cm, 45 cm, 48 cm; buzunar spate pentru transportul actelor, cotiera rabatabila din plastic PU.- Sezut si spat..

Quickview

Carucior cu rotile tranzit, transport pacienti obezi, Plus Go

(0)
1.370,00 LEI

Carucior cu rotile tranzit, transport pacienti obezi, Plus Go- Carucior cu rotile tranzit, pentru transport pacienti obezi cu handicap, realizat pe cadru din otel vopsit, disponibil in doua variante: cu sezut de 50 cm si 55 cm, buzunar spate pentru transportul actelor, cotiera scurta imbracata cu nailon rabatabila.- Sezut si spatar din material sin..

Precomanda
Quickview

Carucior cu rotile, transport copii, actionare manuala

(0)
1.185,00 LEI

Carucior cu rotile, transport copii, actionare manuala- Carucior cu rotile pliabil pentru transport copii cu handicap, realizat pe cadru din otel vopsit galben, cu actionare manuala, sezut 35 cm, maner ajustabil pe inaltime in 2 trepte pentru o manevrare usoara.- Include doua suporturi picioare: unul tip banda si unul cu sprijin pe gamba.- Recomand..

Quickview

Carucior cu rotile, transport pacienti obezi, actionare manuala, Plus

(0)
1.370,00 LEI

Carucior cu rotile, transport pacienti obezi, actionare manuala, Plus- Carucior cu rotile sezut extralarg, pentru transport pacienti obezi cu handicap, realizat pe cadru din otel vopsit dublat (intarit), cu actionare manuala, disponibil in trei variante: cu sezut de 50 cm, 55 cm si 60 cm, buzunar spate pentru transportul actelor, cotiera din PU rab..

Precomanda
Quickview

Carucior cu rotile, transport pacienti, actionare manuala, Dual

(0)
1.210,00 LEI

Carucior cu rotile, transport pacienti, actionare manuala, Dual- Carucior cu rotille, pentru transport persoane cu handicap, realizat pe cadru din otel vopsit dublat (intarit), actionare manuala, disponibil in mai multe variante: sezut de 38 cm, 40 cm, 43 cm, 45 cm si 50 cm; buzunar spate pentru transportul actelor, cotiera rabatabila si detasabila..

Quickview

Carucior cu rotile, transport pacienti, actionare manuala, START

(0)
790,00 LEI

Carucior cu rotile, transport pacienti, actionare manuala, START- Carucior cu rotile, pentru transport persoane cu handicap, realizat pe cadru din otel vopsit in albastru, actionare manuala, sezut de 40 cm, buzunar spate pentru transportul actelor, cotiera rabatabila, suport brat din plastic PU.- Sezut si spatar din material sintetic moale de culoa..

Afişare 1 - 20 din 35 (2 pagini)