Nebulizatoare, aparate aerosoli

Nebulizatoare, aparate aerosoli

 Aparatele de aerosoli sunt indicate in tratamentul astmului, alergiilor si altor probleme respiratorii la bebelusi sau copii, prin generarea de particule lichide pentru o inhalare usoara, prin respiratie normala, substanta medicamentoasa ajungand din nebulizator direct in plamani, fara sa fie nevoie ca bebelusul sau copilul sa inghita multe siropuri. Modelele clasice de aparate aerosoli cu compresor sau cele moderne, silentioase cu ultrasunete ofera copiilor o terapie interactiva prin joaca.

Grid View:
Quickview

Aparat aerosol cu compresor Elecson

(0)
154,00 LEI

Aparat aerosoli cu compresor Elecson- Administrare eficienta a medicatiei- Ideal pentru toate varstele- Geanta de transport- Accesorii incluse in pachet- Usor de transportat- Usor de curatat- Acest aparat este indicat in tratamentul astmului, racelilor, bronsitelor, alergiilor si altor probleme respiratorii, fiind un dispozitiv medical compact dest..

Precomanda
Quickview

Aparat aerosoli cu compresor Elecson

(0)
154,00 LEI

Aparat aerosoli cu compresor Elecson- Administrare eficienta a medicatiei- Ideal pentru toate varstele- Accesorii incluse in pachet- Usor de transportat- Usor de curatat- Compartiment depozitare accesorii- Acest aparat este indicat in tratamentul astmului, racelilor, bronsitelor, alergiilor si altor probleme respiratorii, fiind un dispozitiv medica..

Precomanda
Quickview

Aparat aerosoli cu ultrasunete Elecson

(0)
249,00 LEI

Aparat aerosoli cu ultrasunete Elecson- Administrare eficienta a medicatiei.- Ideal pentru toate varstele.- Accesorii incluse in pachet.- Usor de transportat.- Usor de curatat.- Aparatul de aerosoli cu ultrasunete Elecson EL009 este un dispozitiv compact, portabil si usor (sub 500 grame) conceput pentru administrarea eficienta a medicatiei si indic..

Quickview

Aparat aerosoli Elecson "Monkey"

(0)
153,00 LEI

Aparat aerosoli Elecson "Monkey"- Aparatul de aerosoli "Monkey", cu designul sau adorabil si prietenos, ii va ajuta pe copii sa se relaxeze in timpul tratamentului, sporind eficienta terapiei.- Acest aparat este indicat in tratamentul astmului, racelilor, bronsitelor, alergiilor si altor probleme respiratorii, fiind un dispozitiv medical compact de..

Precomanda
Quickview

Aparat aerosoli Elecson Airplane

(0)
138,00 LEI

Aparat aerosoli Elecson Airplane- Aparatul de aerosoli "Airplane", cu designul sau jucaus, ii va ajuta pe copii sa se relaxeze in timpul tratamentului, sporind eficienta terapiei.- Acest aparat este indicat in tratamentul astmului, racelilor, bronsitelor, alergiilor si altor probleme respiratorii, fiind un dispozitiv medical compact destinat sa mar..

Precomanda
Quickview

Aparat aerosoli Elecson Dino

(0)
153,00 LEI

Aparat aerosoli Elecson DinoCu designul sau atractiv - un dinozaur simpatic - aparatul de aerosoli "Dino" il va ajuta pe copilul dumneavoastra sa se relaxeze in timpul terapiei respiratorii efectuate la domiciliu, fiind ideal pentru tratarea sau ameliorarea afectiunilor sistemului respirator, deoarece transforma medicamentele intr-o suspensie cu pa..

Precomanda
Quickview

Aparat aerosoli Elecson Pingo

(0)
153,00 LEI

Aparat aerosoli Elecson Pingo- Cu designul sau atractiv - un pinguin simpatic - aparatul de aerosoli "Pingo" este ideal pentru tratarea sau ameliorarea afectiunilor sistemului respirator, deoarece transforma medicamentele intr-o suspensie cu particule foarte fine, care sunt inhalate de copil in timpul terapiei respiratorii efectuate la domiciliu.- ..

Precomanda
Quickview

Aparat aerosoli Mesh

(0)
318,00 LEI

Aparat aerosoli Mesh- Aparatul de aerosoli Microlife Mesh NEB 800 este destinat terapiei prin inhalare, eficienta in caz de astm bronsic, bronsita cronica si alte afectiuni respiratorii. Acest dispozitiv compact, silentios si foarte usor permite un tratament eficient si convenabil in orice loc si este potrivit pentru intreaga familie.Caracteristici..

Precomanda
Quickview

Aparat aerosoli Microlife NEB

(0)
146,00 LEI

Aparat aerosoli Microlife NEBMicrolife NEB 100B Compact Basic este un aparat de aerosoli cu aer comprimat. Acest sistem fiabil si eficient ofera un raport excelent calitate-pret, fiind ideal pentru utilizarea ocazionala de catre intreaga familie. Dimensiunile sale mici permit transportul si stocarea usoara fara a ocupa prea mult spatiu.- Compact si..

Quickview

Aparat aerosoli si dus nazal Microlife

(0)
223,00 LEI

Aparat aerosoli si dus nazal MicrolifeAparatul pentru aerosoli si dus nazal Microlife NEB PRO 2 IN 1 Professional este un aparat de aerosoli cu aer comprimat. Persoanele care sufera de boli respiratorii si care necesita administrarea medicamentelor prin inhalare sau care necesita clatirea cavitatilor nazale si rinofaringiene vor gasi in acest apara..

Quickview

Aparat aerosoli White Bear

(0)
185,00 LEI

Aparat aerosoli White Bear- Microlife White Bear NEB 400 este un aparat de aerosoli cu un design prietenos. Acest sistem fiabil si eficient ofera un raport excelent calitate-pret, fiind ideal pentru utilizarea ocazionala de catre intreaga familie. Dimensiunile sale mici permit transportul si stocarea usoara fara a ocupa prea mult spatiu.Caracterist..

Precomanda
Quickview

Aparat de aerosoli profesional

(0)
1.230,00 LEI

Aparat de aerosol profesional- Este un aparat profesional cu reglare continua a debitului de aer, pentru terapia cu aerosoli, recomandat a fi utilizat in clinici si spitale.- Silentios, cu carcasa construita din ABS, motor cu piston, simplu in utilizare, produce o nebulizare fina a medicamentului care patrunde adanc in sistemul respirator, ajutand ..

Quickview

Aparat de aerosoli profesional Professional Air Therapy

(0)
685,00 LEI

Aparat de aerosoli profesional Professional Air Therapy- Este un aparat profesional pentru terapia cu aerosoli, recomandat a fi utilizat in clinici si spitale.- Silentios, cu carcasa construita din ABS, motor cu piston, simplu in utilizare, produce o nebulizare fina a medicamentului care patrunde adanc in sistemul respirator, ajutand astfel la efic..

Fara stoc
Quickview

Inhalator Termal SteamCare

(0)
1.000,00 LEI

Inhalator Termal SteamCare- Indicatii terapeutice: laringita,bronsite, tratamentul astmului sau alte forme de obstructie respiratorie, ca ajutor in tratamentul otitelor.- SteamCare este un inhalator cu apa termala special conceput pentru tratamentul cu aburi calzi, dotat cu boiler din otel inoxidabil, in interiorul caruia functioneaza o rezistenta ..

Precomanda
Quickview

Kit pentru aparat aerosoli Microlife

(0)
80,00 LEI

Kit pentru aparat aerosoli Microlife- Compatibil cu modelele Microlife NEB 100A/NEB 100B.Setul contine:- Masca faciala pentru adulti- Masca faciala pentru copii- Piesa de nas- Piesa de gura- Recipient medicatie- Dispersor- 3 filtre..

Quickview

Masca fata pentru adulti

(0)
10,00 LEI

Masca fata pentru adulti- Masca fata pentru adulti (rezerva) pentru aparate de aerosoli Elecson...

Afişare 1 - 16 din 16 (1 pagini)