Aspiratoare chirurgicale

Aspiratoare chirurgicale

 Aspiratoarele chirurgicale sunt dispozitive electrice de suctiune destinate aspirarii lichidelor din corp, aspiratia orala, nazala si traheala la adulti si copii. Sunt potrivite pentru pacientii traheostomizati, aplicatii chirurgicale minore si terapia post-operatorie in spital si ingrijire la domiciliu. Aspiratoarele chirurgicale au fost concepute pentru aspirarea profesionala a fluidelor corporale, gazelor, tesuturilor sau oaselor pacientului in timpul sau dupa interventia chirurgicala. Va punem la dispozitie gama noastra de aspiratoare chirurgicale de cea mai buna calitate!

Grid View:
Quickview

Aspirator chirurgical ASPIMED 2.2

(0)
940,00 LEI

Aspirator chirurgical ASPIMED 2.2- Aspirator pentru uz ambulatoriu si de urgenta cu actionare electrica.- Transportabil, caseta ABS, compresor cu piston, vacuum-metru pentru indicarea puterii aspiratorii.- 1 rezervor pentru lichidele aspirate, din policarbonat lavabil cu capacitatea de 1000 ml, cu valva antiretur, complet cu filtru.- Dimensiuni: 36..

Precomanda
Quickview

Aspirator chirurgical ASPIMED 2.3

(0)
1.245,00 LEI

Aspirator chirurgical ASPIMED 2.3- Aspirator pentru uz ambulatoriu si de urgenta cu actionare electrica.- Transportabil, caseta ABS, compresor cu piston, vacuum-metru pentru indicarea puterii aspiratorii.- 1 rezervor pentru lichidele aspirate, din policarbonat lavabil cu capacitatea de 1000 ml, cu valva antiretur, complet cu filtru.- Dimensiuni: 36..

Precomanda
Quickview

Aspirator chirurgical ASPIMED 2.5

(0)
2.380,00 LEI

Aspirator chirurgical ASPIMED 2.5- Aspirator pentru uz ambulatoriu si de urgenta cu actionare electrica, cu baterie reincarcabila.- Transportabil, caseta ABS, compresor cu piston, vacuum-metru pentru indicarea puterii aspiratorii.- 1 rezervor pentru lichidele aspirate, din policarbonat lavabil cu capacitatea de 1000 ml, cu valva antiretur, complet ..

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)