Canapele examinare

Canapele examinare

 Canapele pentru consultatii sau examinare, indispensabile pentru dotarea cabinetelor medicale, clinicilor, spitalelor, la preturi competitive.

Grid View:
Precomanda
Quickview

Canapea de consultatie

(0)
1.880,00 LEI

Canapea de consultatie- Canapea de consultatie/masaj realizata pe cadru rectangular din otel vopsit, saltea din poliuretan.- Husa saltea lavabila din material ignifug, usor de curatat.- Spatar ajustabil/reglabil in inaltime, usor de asamblat, diferite culori.- Greutate maxima sustinuta: 150 kg.- Dimensiuni: 185 x 60 x 79 cm.- Realizat din: Otel cro..

Precomanda
Quickview

Canapea de consultatie / masaj

(0)
1.780,00 LEI

Canapea de consultatie / masaj- Canapea de consultatie/masaj construita pe cadru rotund de Ø35 mm din otel cromat, saltea din poliuretan de densitate 25 inalta de 5 cm.- Husa saltea lavabila din material ignifug, usor de curatat, spatar ajustabil/reglabil in inaltime, usor de asamblat, diferite culori.- Greutate maxima sustinuta: 180 kg.- Dimensiun..

Precomanda
Quickview

Canapea de consultatie, masaj

(0)
1.881,00 LEI

Canapea de consultatie, masaj- Canapea de consultatie/masaj realizata pe cadru rotund de Ø35 mm din otel cromat, saltea din poliuretan de densitate 25 inalta de 5 cm.- Husa saltea lavabila din material ignifug, usor de curatat, spatar ajustabil/reglabil in inaltime, usor de asamblat, diferite culori.- Greutate maxima sustinuta: 180 kg.- Dimensiuni:..

Precomanda
Quickview

Canapea de examinare din lemn

(0)
1.599,00 LEI

Canapea de examinare din lemn- Canapea de examinare din lemn cu spatar reglabil manual de la 0° la 45°, structura lacuita.- Blat din imitatie de piele lavabila si ignifuga, de culoare crem.- Dimensiuni variabile in inaltime si latime, cu accesorii suplimentare- Variatia inaltimii: +/- 10 cm- Variatia latimii: pana la 90 cm.- Greutate maxima sustinu..

Fara stoc
Quickview

Canapea ginecologica de consultatie

(0)
4.059,00 LEI

Canapea ginecologica de consultatie- Canapea ginecologica de consultatie cu doua articulatii, husa saltea din material ignifug, usor de curatat si spalat.- Cadru din otel cromat, spatar ajustabil.- Usor de ansamblat.- Greutate maxima sustinuta: 150 kg.- Dimensiuni: 180 x 60 x 78 cm...

Precomanda
Quickview

Canapea pliabila pentru tratament

(0)
2.100,00 LEI

Canapea pliabila pentru tratament- blat cu gaura faciala.- latime blat 60 cm. - reglabila in inaltime de la 60 la 80 cm.- structura din lemn de plop.- blat din spuma poliuretanica  cu o densitate de 25, groasa de 3cm.- strat lavabil de vinil ignifug clasa 1 IM, rezistent la  apa.- Greutate maxima sustinuta: 120 kg.- Dimensiuni: 1820 ..

Fara stoc
Quickview

Canapea pliabila pentru tratament POLARIS

(0)
1.550,00 LEI

Canapea pliabila pentru tratament POLARIS- blat cu gaura faciala.- latime blat 55 cm.- structura din lemn de plop.- blat din spuma poliuretanica  cu o densitate de 25, groasa de 3 cm.- strat lavabil de vinil ignifug clasa 1 IM, rezistent la  apa.Greutate maxima sustinuta: 120 kg.Dimensiuni: 1820 x 550 x 750 mm.Dimensiuni (pliat): 910 x 19..

Precomanda
Quickview

Masă pentru masaj staționară inSPORTline Reby

(0)
2.179,00 LEI

Masă pentru masaj staționară inSPORTline RebyMasă pentru masaj staționară inSPORTline Reby este o masă pentru masaj cu un cadru robust, fabricat din lemn de fag. Greutatea maximă admisă este de 300 kg. Tapițeria poate fi spălată, este din poliuretan plăcut la atingere, rezistentă la apă și uleiuri și asigură confort fiecărui utilizator, având căptu..

Quickview

Masa pentru Masaj Stationara inSPORTline Stacy

(0)
1.969,00 LEI

Masa pentru Masaj Stationara inSPORTline StacyMasă pentru masaj staționară inSPORTline Stacy este o masă pentru masaj cu un cadru robust, fabricat din lemn de fag. Greutatea maximă admisă este de 300 kg. Tapițeria poate fi spălată, este din poliuretan plăcut la atingere, rezistentă la apă și uleiuri și asigură confort fiecărui utilizator, având căp..

Precomanda
Quickview

Scaun din Lemn pentru Masaj inSPORTline Massy

(0)
879,00 LEI

Scaun din Lemn pentru Masaj inSPORTline MassyScaunul pentru masaj inSPORTline Massy este fabricat din materiale de calitate, cadru din lemn de fag, care suportă o greutate de până la 150 kg. Scaunul de masaj este acoperit cu piele sintetică rezistentă la apă și la uleiuri, deci scaunul poate fi folosit pentru orice tip de masaj. Căptușeala este rea..

Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)