Antar

Grid View:
Quickview

Banca pentru cada

(0)
183,00 LEI

Banca pentru cada- Bancheta poate fi montata in partea superioara a unei cazi, permitand utilizatorului sa stea intr-o pozitie de sezut peste o cada;- Mobilitate mare: usor de dezasamblat si de mutat in orice loc;Dimensiuni:- Latime: 70.5 cm;- Adancime: 32 cm;- Inaltime: 18 cm;- Scaun: 40,5-65 cm;- Greutate: 2,7 kg;- Greutate maxima utilizator: 120..

Quickview

Baston aluminiu pliabil auriu

(0)
52,00 LEI

Baston aluminiu pliabil auriu- Baston din aluminiu cu baza pe 3 picioare;- Baston cu 3 picioare recomandat celor ce au probleme de echilibru, mobilitate, in faza de recuperare;- Un baston convenabil si functional, cu trei suporturi de sprijin , va va ajuta sa reveniti la viata normala dupa ranile si bolile sistemului musculo-scheletice;- Bastonul c..

Quickview

Baston din aluminiu cu baza larga pe 4 picioare

(0)
61,00 LEI

Baston din aluminiu cu baza larga pe 4 picioare-  Acest produs este un dispozitiv medical din clasa dispozitivelor pentru mers;- Produsul este destinat persoanelor care au nevoie de stabilitate in mers;- Acest produs este destinat persoanelor cu probleme medicale si ar trebui utilizat numai sub atenta supraveghere;Caracteristici:- Baston cu pa..

Quickview

Baston din aluminiu cu baza pe 3 picioare

(0)
58,00 LEI

Baston din aluminiu cu baza pe 3 picioareBastonul medical are o baza de sustinere cu o suprafata mai redusa fata de modelele cu 4 picioare dar are un avantaj major daca este folosit pe teren usor denivelat, matematic 3 puncte de sprijin formeaza un plan, ca urmare acest baston are o asezare ferma pe suprafata mentionata;Specificatii tehnice:- Greut..

Precomanda
Quickview

Bicicleta exercitii recuperare-reabilitare cu afisaj

(0)
179,00 LEI

Bicicleta exercitii recuperare-reabilitare cu afisaj- Bicicleta exercitii recuperare-reabilitare Antar este recomandata exercitiilor de recuperare avand un design ergonomic pentru o utilizare optima;- Dimensiunea compacta si greutatea redusa a bicicletei faciliteaza manevrarea si depozitarea acesteia;Specificatii Tehnice- Control manual al dificult..

Precomanda
Quickview

Centura abdominala

(0)
118,00 LEI

Centura abdominala Centura abdominala fabricata dintr-un material textil elastic si confortabil, cu inchidere velcro. Centura abdominala este utilizata pentru a intari muschii abdominali si pentru a impiedica deplasarea organelor interne din cauza herniei abdominale. Indicatii:Orteza este recomandata in:- Hernie abdominala;- Dupa interventii c..

Precomanda
Quickview

Centura abdominala 24 cm

(0)
74,00 LEI

Centura abdominala 24 cm Centura abdominala fabricata dintr-un material textil moale elastic si confortabil, cu inchidere velcro. Cureaua abdominala este utilizata pentru a intari muschii abdominali si pentru a impiedica deplasarea organelor interne din cauza herniei abdominale.Indicatii: Orteza este recomandata in:- Hernie abdominala;- D..

Precomanda
Quickview

Centura abdominala cu prindere velcro pentru hernie ombilicala

(0)
94,00 LEI

Centura abdominala cu prindere velcro pentru hernie ombilicalaCentura abdominala fabricata dintr-un material textil moale elastic si confortabil, cu inchidere velcro. Centura abdominala este utilizata pentru a intari muschii abdominali si pentru a impiedica deplasarea organelor interne din cauza herniei abdominale.Orteza este recomandata in:- trata..

Precomanda
Quickview

Centura abdominala lombo sacrala 30 cm

(0)
76,00 LEI

Centura abdominala lombo sacralaCentura abdominala lombo sacrala, fabricata dintr-un material textil moale elastic si confortabil, cu inchidere velcro. Cureaua abdominala este utilizata pentru a intari muschii abdominali si pentru a impiedica deplasarea organelor interne din cauza herniei abdominale.Indicatii:Orteza este recomandata in:- Hernie abd..

Precomanda
Quickview

Centura abdominala stomica

(0)
128,00 LEI

Centura abdominala stomicaCentura abdominala,fabricata dintr-un material textil moale elastic si confortabil, cu inchidere velcro, special conceputa pentru pacientii purtatori de stoma. Aceste centuri prezinta o perforatie corespunzatoare  zonei stomei.Indicatii:Orteza este recomandata in:- hernie abdominala;-intarirea muschii abdominali in ti..

Precomanda
Quickview

Centura lombo-sacrala

(0)
186,00 LEI

Centura lombo-sacrala Orteza ajuta la intarirea coloanei vertebrale in sectiunea sacrala, lombara. Este realizata dintr-o combinatie unica de doua tipuri de tesaturi, cea exterioara – cu o elasticitate puternica si cea interioara - moale si confortabila, placuta in contact cu corpul.Armaturi, centurile laterale de asigura stabillizare excelent..

Precomanda
Quickview

Corector de postura tip Spider Generatia I

(0)
119,00 LEI

Corector de postura tip Spider Generatia I- Corector de postura Generatia I ("Spider") simplu si usor de utilizat;                                                               Descriere:- D..

Precomanda
Quickview

Corector de postura tip Spider Generatia II

(0)
187,00 LEI

Corector de postura tip Spider Generatia II- Corector de postura Generatia II ("Spider") simplu si usor de utilizat;                                                               Descriere:-..

Precomanda
Quickview

Cotiera cu fibra din bambus

(0)
19,00 LEI

Cotiera cu fibra din bambus- Cotiera elastica ofera o compresie foarte buna la nivelul articulatiei.- Are un design anatomic iar materialul extrem de confortabil,  permite pielii sa respire.- Poate fi utilizata pentru o perioada indelungata de timp.- Ortoza este fabricata din material flexibil, respirabil, realizata in principal din fibra de b..

Precomanda
Quickview

Cotiera cu fibra din elastan

(0)
9,90 LEI

Cotiera cu fibra din elastan- Ofera o compresie foarte buna la nivelul articulatiei;- Are un design anatomic iar materialul extrem de confortabil, permite pielii sa respire;- Poate fi utilizata pentru o perioada indelungata de timp;- Material textile elastic componenta spandex, latex si poliester;- Intareste articulatia, asigura compresie si incalz..

Precomanda
Quickview

Cotiera cu fibra din nylon

(0)
12,40 LEI

Cotiera cu fibra din nylon- Cotiera elastica ofera o compresie foarte buna la nivelul articulatiei;- Are un design anatomic iar materialul extrem de confortabil,  permite pielii sa respire;- Poate fi utilizata pentru o perioada indelungata de timp;- Material textile elastic componenta nailon, spandex si latex;- Intareste articulatia, asigura c..

Precomanda
Quickview

Fotoliu rulant cu toaleta deluxe din otel cu roti

(0)
549,00 LEI

Fotoliu rulant cu toaleta deluxe din otel cu roti- Fotoliu rulant cu toaleta este destinat persoanelor ce au tulburari de mobilitate sau care din alte motive nu pot folosi o toaleta normal;- El poate fi folosi atat ca fotoliu rulant de intrior, pentru transportul bolnavului, fie pentru toaleta;- Fotoliu are o perna detasabila, sub care se afla cola..

Precomanda
Quickview

Genunchiera cu fibra de bambus

(0)
23,00 LEI

Genunchiera cu fibra de bambus- Ofera o compresie foarte buna la nivelul articulatiei;-Are un design anatomic iar materialul extrem de confortabil,  permite pielii sa respire;- Poate fi utilizata pentru o perioada indelungata de timp;- Ortoza este fabricata din material flexibil, respirabil, realizata in principal din fibra de bambus, cu adaos..

Precomanda
Quickview

Genunchiera cu fibra din elastan

(0)
12,50 LEI

Genunchiera cu fibra din elastan:- Ofera o compresie foarte buna la nivelul articulatiei genunchiului;- Are un design anatomic iar materialul extrem de confortabil  permite pielii sa respire;- Poate fi utilizata pentru un termen lung;- Material textile elastic componenta: - spandex;                 ..

Precomanda
Quickview

Genunchiera din poliester

(0)
6,90 LEI

Genunchiera din poliester- Ofera o compresie foarte buna la nivelul articulatiei;- Are un design anatomic iar materialul extrem de confortabil,  permite pielii sa respire;- Poate fi utilizata pentru o perioada indelungata de timp;- Ortoza este fabricata din material flexibil, respirabil, realizata in principal din poliester;- Intareste articul..

Afişare 1 - 20 din 73 (4 pagini)